DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Wonen   |  DAKRAAM EN BALKON IN ÉÉN? FAKRO HEEFT HET.

FAKRO Nederland BV – De Ren 34, 6562 JK Groesbeek. Tel. 024 – 397 8095

Voor zolders is een dakraam de meest gekozen oplossing om extra licht te scheppen op de verdieping. Wil je het grootser aanpakken dan kies je al snel voor een dakkapel. Maar wil je echt iets bijzonders, dan kies je voor dit innovatieve dakraam/balkon van Fakro. Met een simpele handomdraai creëer je met dit dakraam een heus balkon.

Het bestaat uit twee vleugels, waarbij de bovenste vleugel als een uitzetdakraam geopend wordt en de onderste vleugel naar voren klapt tot in een verticale positie. De open vleugels vormen een balkon in jouw kamer. Het balkondakraam is verkrijgbaar in een houten (FGH-V Galeria) en een witte variant (FGH-V/U Galeria). Kies zelf wat het beste past bij jouw woonwensen.

Meer informatie vind je op: www.fakronederland.nl Foto’s via website www.fakro.com en www.worldarchitecturenews.com/project/2012/20280/fakro/balcony-window-fgh-v-p2-gallery.html

FAKRO Nederland BV – De Ren 34, 6562 JK Groesbeek. Tel. 024 – 397 8095