DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Lifestyle   |  Gave Kasten!

Ben je op zoek naar een bijzondere kast, een stoere kast? Kijk dan eens op de site van old basics. Ik ben zelf een jaar geleden bij Aldwin en Sylvia van Old Basics langs geweest, en zag daar deze apothekerskast staan. Nu staat deze kast in onze woonkamer, in zwarte uitvoering. Wat een leuke kasten, maar ook andere meubels verkopen ze. Kasten, tafels, allemaal bijzondere oude meubels en accessoires. Hun assortiment wisselt steeds. Van stoer & industrieel tot landelijk-romantisch. Ook maken ze meubels op maat van massief hout en/of ijzer. Deze zijn handgeschilderd en hebben een unieke oude uitstraling. Old Basics, De Standerd 9, 3774 SC, Kootwijkerbroek

06-43226282        www.old-basics.nl

Foto’s zijn verkregen middels de betreffende Facebook pagina of de website van bovenstaande organisatie.