DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Lifestyle   |  PUUR – DESIGN & INTERIEUR (tip)

Ga eens kijken op de website van deze interieurwinkel uit Eindhoven. Ze hebben vele designmerken. Je kunt bij ze terecht voor echt maatwerk tot de standaard collectie. Zoek je exclusief en betaalbaar design, PUUR Design & Interieur heeft het! Exclusieve topmerken die PUUR in huis heeft zijn o.a. Viccarbe, DancaVondomBonaldoDurletMoreCasaDesús of LZF design verlichting, maar ook betaalbaar design van bijvoorbeeld Zuiver, Kubikoff, Lirio of Laforma. Van design dressoirs tot wandkasten, designverlichting tot accessoires, eetkamertafels tot exclusieve banken. Via hun webshop (www.puurdesign.nu) kun je een groot gedeelte van de collectie ook online bestellen!

Leenderweg 2a
5615 AA Eindhoven
+31 (0)40 7508407