DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Lifestyle   |  Balk & Plank – Van wijnvaten maak je de leukste dingen.

Wijn kun je natuurlijk drinken, maar wat doe je met al die wijnvaten. Moet je eens kijken op de site van Balk & Plank. Wat je allemaal niet met wijnvaten kunt doen? Hier vind je de meest bijzondere stoelen en lampen gemaakt van wijnvaten. Heb je de hanglampen van de hoepels al gezien? Wij van Dapper & van Aalst Makelaardij geven de voorkeur aan de tuinstoelen van de wijnvaten. Wij zien ons wel zitten op een mooie zomeravond, met de ondergaande zon en een goed glas…wijn. www.balkenplank.nl

Barrel Atelier
Leemanstraat 15
4251 LD Werkendam

Openingstijden

De afhaallocatie van Barrel Atelier is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Foto’s zijn verkregen middels de betreffende Facebook pagina of de website van bovenstaande organisatie.