DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Advies   |  Beste Keuze Hypotheken – altijd de beste keuze bij je hypotheek

Waarom Beste Keuze Hypotheken?

Wij van Dapper & van Aalst Makelaardij werken al geruime tijd prettig samen met Bart en Harrie van de Beste Keuze Hypotheken uit Alkmaar. Deze twee adviseurs zijn bedreven in het regelen van de beste hypotheek voor jouw nieuwe woning. Ook kunnen ze je voorrekenen of het verstandig is om je huidige hypotheek over te sluiten. Uiteindelijk krijg jij het beste advies voor je hypotheek. En dat alles op maatwerk. Wij van Dapper & van Aalst Makelaardij hebben precies hetzelfde doel voor onze klanten als Bart en Harrie van de Beste Keuze Hypotheken. Daarom kunnen wij je deze adviseurs van harte aanbevelen.

Beste Keuze Hypotheken bied je de mogelijkheid dié hypotheek af te sluiten die in jouw situatie de Beste Keuze is: een op maat gemaakte offerte van een geldverstrekker, die met maximale deskundige en persoonlijke begeleiding en tegen een aantrekkelijk tarief tot stand komt. Bij Beste Keuze Hypotheken heb je altijd jouw persoonlijke adviseur en begeleider in het gehele hypotheek traject. De adviseurs zijn Bart van Westen en Harrie van den Broek. Bart en Harrie zijn altijd telefonisch bereikbaar, dagelijks van 9.00 uur tot 21.00 uur, en ook op zaterdag.

Bij Beste Keuze hypotheken vinden ze snel verlopend hypotheek proces uiterst belangrijk. Jouw adviseur versneld op elk moment, daar waar mogelijk is.  Jouw adviseur en persoonlijke begeleider houd je precies op de hoogte over het verloop.Voor een afspraak met Beste Keuzehypotheken kun je terecht bij hun op kantoor of bij jouw thuis, dus ook s’avonds. De beste service voor een eerlijke prijs.

Bel ze voor een afspraak: Vast Nummer 072-8500 944 inspreken en u wordt binnen 2 uur teruggebeld

Direct adviseur : Bart Van Westen 06 1649 7413   Harrie van den Broek 06 2355 2355  www.bestekeuzehypotheken.nl