DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Lifestyle   |  Luxe raamdecoratie voor aantrekkelijke prijzen?

Doehetbudget.nl heeft de mooiste raamdecoraties voor de scherpste prijzen. Richard en Dewi kennen wij al enkele jaren en behoren tot onze persoonlijke vriendengroep. Ze bieden een ruim assortiment raamdecoratie aan. Jaloezieën (houten jaloezieën, pvc jaloezieën, aluminium jaloezieën en bamboe jaloezieën), shutters, plisségordijnen, Duette gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen en lamellen van de hoogste kwaliteit. Alles is maatwerk wat ze leveren. Omdat ze de raamdecoratie rechtstreeks leveren vanuit eigen fabriek, zijn ze minimaal 40 tot 70% goedkoper dan de maatwerk producten van andere aanbieders. De raamdecoratie van Doehetbudget.nl is heel eenvoudig online te bestellen.

Foto’s zijn verkregen middels de betreffende Facebook pagina of de website van bovenstaande organisatie.