DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Lifestyle   |  Handige ideabook van Homify

Als je op zoek bent naar inspiratie ben je bij Homify op het juiste adres. Je kunt op hun site of op hun Facebook -pagina meer dan 50.000 professionals van over de hele wereld vinden. Zo vind je hier architecten, interieurdesigners en meubelmakers. Ze gebruiken dit platform als portfolio. Hier vind je de meest bijzondere projecten en de handigste ideeën en tips op het gebied van architectuur, interieurdesign en verbouwingen. Van droomkeukens tot creatieve tuinideeën. Wat ze erg goed gedaan hebben bij Homify, is dat je alle projecten kunt opslaan in een zelf samengestelde ideabook. Zo heb je altijd de juiste ideeën direct bij de hand. Wel zo handig. Hieronder heb ik enkele opmerkelijke foto’s geselecteerd welke ik op hun site gevonden heb. Sommige zijn wel heel erg gaaf. Ga maar snel kijken op www.homify.nl

Foto’s zijn verkregen middels de betreffende Facebook pagina of de website van bovenstaande organisatie.