DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Lifestyle   |  Interior Junkie (tip).

Al geruime tijd volg ik op Facebook de blogs van Elisah Jacobs. Ze is freelance lifestyle journalist, photographer en interior stylist. Ze is Interior Junkie. Als ja haar volgt op Facebook, dan wordt je automatisch ook een junkie, maar dan van haar foto’s. Bijna dagelijks weet ze weer de mooiste plaatjes de wereld in te slingeren van prachtige en opmerkelijke interieurs. Dan krijg je al snel de kriebels om te gaan verhuizen of te verbouwen. Hmm, wat wordt je hier vrolijk van, tenminste wij van Dapper & van Aalst Makelaardij wel. Zowel Tineke als ik volgen haar dagelijks op Facebook. Jij straks ook? www.facebook.com/InteriorJunkie

Foto’s zijn verkregen middels de betreffende Facebook pagina of de website van bovenstaande organisatie.