DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

  |  Lifestyle   |  Stalen deuren (we love it).

In 2014 hebben we het kantoor van Dapper & van Aalst Makelaardij verbouwd. Voor de inrichting van het kantoor wilden wij een scheidingswand realiseren, welke we kunnen afsluiten als we met klanten bespreking hebben. Dat was nog geen makkelijke opgave. Vaak denk je snel in voor de hand liggende oplossingen. Soms moet je goed zoeken en even in een geheel andere hoek zoeken (op internet). Wij zijn terecht gekomen bij De Rooy Metaaldesign uit Ederveen. Ze hadden voor ons de perfecte oplossing voor kantoor. Mooie stalen deuren die we praktisch kunnen sluiten om een snel een spreekkamer te realiseren. Wat een uitkomst, wat een lust voor het oog. Het zijn echte blikvangers geworden in ons kantoor. G. de Rooy Metaaldesign, Ribesstraat 8 ,6744 XA Ederveen. Tel: (0318) 573231

De eerste 2 foto’s zijn van het kantoor DVA Makelaars. Overige foto’s zijn verkregen middels de betreffende Facebook pagina of de website van bovenstaande organisatie.