DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

Ben je op zoek naar een bijzondere winkel met allerlei stoere meubels en curiosa? Neem dan eens een kijkje bij Natuurlijk AST in Broek op Langedijk. Toevallig kwam ik hier terecht omdat mijn aandacht getrokken werd door de fraaie tuinmeubelen die uitgestald waren bij de entree van de loods aan de Dulleweg 6a. Dan heb ik het nog niet over de vele geweien van herten en long hoorns die gepresenteerd worden bij de ingang.

Wanneer je de loods binnenstapt wordt je overweldigd door een rijke collectie aan stoere tuinmeubelen, kasten, stenen waskommen en diverse vachten en geweien van herten, waterbuffels en andere dieren. Ook is de collectie lampen erg bijzonder, veelal industriële lampen die hier aangeboden worden. Ben je op zoek naar iets bijzonders voor in je huis? Dan moet je zeker hier een kijkje nemen. Ook leuk als je een cadeau zoekt voor een verjaardag, ook kleine en betaalbare cadeaus zijn hier te vinden. Zeker weten dat je er slaagt.

Natuurlijk AST, Dulleweg 6a, 1721 CT  Broek op Langedijk NH      www.natuurlijkast.nl