DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

DVA Makelaars

Eric en zijn team heten je van harte welkom bij de Bourgondische Landwinkel van Bergen, midden in de natuur.

Meestal op zaterdag ga ik even langs bij Organic Bergen, dé Bourgondische Landwinkel van Bergen! In het dorp waar Tineke en ik wonen vind je deze bijzondere landwinkel met allerlei verse en lekker dingen. Zo hebben ze een groot assortiment wijnen, delicatessen en andere levensmiddelen. Allemaal biologisch, en dat proef je. Ook bijzonder is de proeftuin die bij de winkel is. Elke zaterdag (bij goed weer) worden hier de lekkerste gerechten bereid op de WWOO buitenkeuken. Er wordt volop gekookt op de Big Green Egg bbq of ze maken een prachtig vuur in de Zuid-Afrikaanse Braai. Het menu is altijd wisselend , van een mooie hamburger tot een pizza uit de houtgestookte Delvita pizzaoven. Je moet het allemaal geproefd hebben, met natuurlijk een mooi glas wijn uit hun selectie van biologische wijnen. Met regelmaat houden ze ook wijnproeverijen in de tuin. Daarnaast hebben ze bij Organic Bergen altijd 4 rode en 4 witte wijnen in de klimaatkast staan die 7 dagen per week geproefd kunnen worden. Waar kan je al deze lekkere dingen vinden? Organic Bergen, Nesdijk 20B, 1861 MK  Bergen NH (onderstaande foto’s zijn verkregen via de Instagram pagina van Organic Bergen)

www.organicbergen.nl