DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

SUCCESVOL EEN HUIS KOPEN, KAN DAT NOG? DÉ AANKOOPMAKELAAR VAN ALKMAAR LUKT HET WEL.

U bent al een tijdje op zoek naar uw droomhuis in Alkmaar, maar in de huidige markt is dit dan nog wel mogelijk? Kopers vallen over elkaar heen, dringen zich voor bij een open huis en vaak ben je dan net te laat. Het huis is al verkocht aan de hoogste bieder. Nu is het moment om te kiezen voor een aankoopmakelaar in Alkmaar.

De aankoopmakelaar in Alkmaar van DVA Makelaars helpt u wél uw droomhuis te kopen.

Tineke Dapper van DVA Makelaars uit Alkmaar is uw aankoopmakelaar. Zij heeft jarenlange ervaring in de makelaardij en weet als geen ander hoe te reageren op deze huidige “overspannen” woningmarkt. Tineke; “Ik kan me voorstellen dat kopers er moedeloos van worden. In de huidige markt is het voor kopers bijna onmogelijk om een kans te maken om hun droomhuis te bemachtigen. Toch is dit niet onmogelijk hoor. Als je je laat bijstaan door de aankoopmakelaar van DVA Makelaars vergroot u uw kansen aanzienlijk. Dan blijkt het uiteindelijk toch vaak te lukken om die ene woning aan te kopen”.

Hoofd koel houden

In deze huidige markt is het belangrijk om je hoofd koel te houden. De zaken te relativeren en tactisch te handelen als je een woning wilt aankopen voor je klant, vertelt Tineke. Door onze ervaring kunnen we net het verschil maken bij een onderhandelingsprocedure van een woning. Natuurlijk hoort een hoge gunfactor hier ook bij.

Tineke’s proactieve aanpak bij het kopen van een huis

 

Korte lijnen

Bij DVA Makelaars houden we van korte lijnen en een persoonlijke benadering van onze klanten. Wij kennen onze klanten persoonlijk omdat alle informatie ook met onze binnendienst gedeeld wordt. Zo zijn we allemaal binnen ons team op de hoogte van uw situatie. De aankoopmakelaar krijgt u meteen aan de telefoon. Wel zo prettig!

Groot netwerk

Door de jaren heen hebben wij bij DVA makelaars een groot netwerk opgebouwd en onderhouden een zeer goede relatie met andere makelaarskantoren in de regio Alkmaar. Hierdoor hebben wij een grote gunfactor wat het verschil kan maken tussen het wel of niet kunnen aankopen van uw droomwoning. Zo vernemen wij vaak uit ons netwerk welke woningen binnenkort in de verkoop komen. Dit kan net het verschil maken. Tevens hebben we veel contact met professionals zoals taxateurs, bouwkundigen, juristen en notarissen die u kunnen bijstaan in dit proces.

Tineke Dapper NVM RMT makelaar/taxateur uit Alkmaar

No cure / no pay basis

Onze aankoopservice is altijd op basis van no cure / no pay. U betaalt ons alleen als het ons daadwerkelijk lukt om dat ene huis aan te kopen.

Wij kennen de wijken

In bijna iedere wijk van Alkmaar hebben wij wel woningen verkocht of aangekocht. Wij kennen het type huis en de meest voorkomende gebreken van de woningen. Ook dus in uw favoriete buurt zijn wij de specialist.

Deskundigheid
0
Prijs / kwaliteit
0
Prijs / kwaliteit
0
Service en begeleiding
0

WAT KLANTEN VERTELLEN OVER DVA MAKELAARS

VERKOOPGEMIDDELDE VAN ONZE KLANTEN (+300 REVIEWS)

Natuurlijk willen wij u graag vertellen dat onze service voor onze klanten heel ver gaat, dat wij alles “uit de kast halen” om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn over onze aanpak. Graag delen wij hun ervaring met u.

“Het contact met de makelaar verliep erg goed. Zelf buiten kantoortijden werd er op mijn whatsapp berichten geantwoord wat ik persoonlijk heel prettig vind. Hierdoor konden we snel schakelen en acties uitzetten. Ze nemen echt de tijd voor je!”

Kopers Pater Schiphorststraat 44 | Alkmaar

“Zeer tevreden over onze makelaar. Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Precies wat hoort bij een aankoop van een huis!”

Kopers Tuin van Halo | Heerhugowaard

“Perfect service. As expats, they have helped us a lot finding the right property. Highly recommended.”

Dhr. Inchaurza | Leopoldstraat 104 | Alkmaar

Makelaar Alkmaar

Meer reviews over DVA Makelaars vindt u op MTMO.nl

Ik heb interesse in de aankoopservice, NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Onlangs succesvol aangekocht

Onderstaande huizen zijn recentelijk met hulp van DVA Makelaars aangekocht. Heeft u ook hulp nodig bij het kopen van en huis? Laat u zich informeren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in dit proces. Neem contact met ons op voor de hulp van de Aankoopmakelaar van Alkmaar, DVA Makelaars; 072-520 20 51

Aangekocht

Alkmaar
Kennemerstraatweg 103

Aangekocht

Alkmaar
Jan van Scorelstraat 10

Aangekocht

Alkmaar
Simon Vestdijkstraat 3

Aangekocht

Heerhugowaard
Dille 26

Aangekocht

Schoorl
Roode Leeuw 7

Aangekocht

Schermerhorn
Westeinde 11

Aangekocht

Heiloo
De Brink 17

Aangekocht

Bergen
Kogendijk 23

Aangekocht

Sijbekarspel
Westerstraat 70

Aangekocht

Sint Pancras
Benedenweg 166

Aangekocht

Alkmaar
Hooftstraat 55

Aangekocht

Spanbroek
Spanbroekerweg 156