DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

Aankoopmakelaar voor Bergen nodig?

Bent u bezig met het kopen van uw droomhuis maakt u zich zorgen over het kunnen aankopen van uw huis in Bergen? Door al het aanbod en de dynamiek op de Woningmarkt kunt u uw hoofd niet meer koel houden? Dan biedt Tineke Dapper, dé aankoopmakelaar in Bergen u de uitkomst.

MAKELAAR IN DE HEERLIJKHEID BERGEN

U staat op het punt een woonhuis of villa te kopen in Bergen NH? Dan komen er veel vragen op u af waarop u misschien niet direct een antwoord weet. De aankoopmakelaar voor Bergen, Tineke Dapper helpt u graag duidelijkheid te scheppen in deze situatie. Als inwoner van Bergen kent ze de wijken en de type huizen die er staan. Als NVM makelaar heeft ze ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. Tineke helpt u graag als NVM aankoopmakelaar in Bergen

EXTRA HULP BIJ AANKOOP WONING IN BERGEN NH

De aankoop van uw nieuwe woning in Bergen is een bijzonder proces. Tineke Dapper staat u bij tijdens deze belangrijke keuze. Ze is slagvaardig, kent de woningmarkt in Bergen goed en is ervaren in het onderhandelen.

AANKOOPMAKELAAR BERGEN BEL 072 – 520 20 51

ADVIES OP MAAT BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING IN BERGEN

Tineke Dapper, een top aankoopmakelaar Bergen en omstreken, krijgt u altijd advies op maat. Deze makelaar blijft altijd realistisch terwijl ze uiterst haar best doet om voor u dat ene droomhuis in de gemeente Bergen aan te kopen. Tineke houdt van een goede band met haar klanten, dit ziet u direct terug in het eerste contact met haar. Klanten van DVA Makelaars waarderen haar aanpak met een gemiddelde cijfer van 9,0 (meer dan 200 reviews op funda.nl). Als u kiest voor deze makelaar bij de aankoop van uw huis in Bergen, bent u verzekerd van een succesvolle en prettige samenwerking waarbij uw belang voorop staat. Nieuwsgierig geworden naar Tineke’s aanpak? Neem eens contact op met deze vrouwelijke aankoopmakelaar voor Bergen NH. Zeker weten dat het klikt.

UITSTEKENDE KLANTENREVIEW MAKELAAR BERGEN

De Makelaars van DVA Makelaars scoren hoog op MTMO.nl met het cijfer die klanten geven voor hun marktkennis, service en prijs/kwaliteitsverhouding. Klanten geven Tineke en Pascal gemiddeld het cijfer 9,0 (+300 reviews). Bekijk deze reviews op MTMO of via Google Bedrijfspagina.

 

REFERENTIES

Wat anderen van ons vinden

Meer dan alleen huis op Funda zetten

Wanneer je een professionele makelaar zoekt die echt wat voor je doet wanneer het even tegen zit, dan ben je hier aan het goede adres. Het is een klein team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Binnen een week was ons huis verkocht tegen een mooie prijs waar wij tevreden mee waren. Echt een makelaar die kundig is en veel meer doet dan het huis alleen maar op Funda zetten en afwachten tot een koper zich aandient.

Sterk betrokken bij klant

Deze makelaars blinken vooral uit in het meedenken en de accurate afhandeling van de verkoop. Korte lijnen, duidelijke communicatie, sterk betrokken bij ons als klant. Wij zullen jullie zeker aanbevelen en ga vooral zo door!

They really went the extra mile to help us

We moved to The Netherlands in 2019 from the UK (expats) and had rented for almost 1 year then decided it was time to buy our own property in Alkmaar and after a quick search i came across DVA Makelaars, which was the best thing to happen to us as Pascal, Patty and Tineke made the whole process of buying our first property in The Netherlands easy and stress free from arranging viewings to advising on a reliable notary, they really went the extra mile to help us.

They helped me to find the ideal house

As an expat in the Netherlands, buying a house by yourself can be overwhelming and hide some unexpected surprises. DVA has helped me to find the ideal house, very quickly, with the conditions I needed and without any problem. I totally recommend them.

snel en efficiënt

Prettige contacten, werkt snel en efficiënt. Makelaar is goed op de hoogte van de lokale omstandigheden.

Meteen een goed gevoel

Het contact met DVA Makelaars was vanaf het begin al prettig. Ze nemen echt de tijd voor je en begrijpen wat verkopen voor impact kan hebben. Ze hebben een luisterend oor en zijn erg behulpzaam. De woning is snel verkocht. Wij zijn erg tevreden met de service van deze makelaar en bevelen Tineke, Pascal en Patty ten zeerste aan.

Binnen 1 week verkocht!

Binnen een week verkocht. Alles was goed geregeld dus bedankt! En in het bijzonder Patty bedankt!

SUPER MAKELAAR!

Laat de kurk maar knallen! Verkocht en gehuurd tot ons nieuwe huis klaar is. Bedankt voor de goede zorgen en begeleiding Pascal en Tineke.

Tineke is onze makelaar

We zijn erg tevreden hoe de samenwerking ging. Dit was de 3e keer dat Tineke ons geholpen heeft met de verkoop van ons huis. Wij zijn meer dan tevreden en raden DVA Makelaars dan ook aan iedereen aan!

FANTASTISCHE VERKOOP

Het was heel fijn om met dit kantoor samen te werken. De makelaars hebben ons perfect begeleid bij een fantastische verkoop!

FIJNE SAMENWERKING

Dit is de 9de keer dat ik een huis koop/verkoop, Dapper & van Aalst is het beste makelaarskantoor waar mee ik heb mogen samenwerken. Tineke en Pascal bedankt voor de fijne samenwerking! Wij hoefden ons nooit af te vragen wat de tussenstand was, constant hielden jullie ons op de hoogte! Het is bijna jammer dat de proces voorbij is!

WEDEROM ZEER TEVREDEN

Dit is al de 2e keer dat wij gebruik maken van de diensten van Dapper en van Aalst en wederom zijn we weer zeer tevreden. Zij hebben de woning met mooie foto’s in de markt gezet en ons stap voor stap op de hoogte gehouden. Nogmaals Tineke en Pascal bedankt.

IK WIL MEER WETEN OVER DE AANKOOPMAKELAAR BERGEN

Onlangs succesvol aangekocht

Onderstaande huizen zijn recentelijk met hulp van DVA Makelaars aangekocht. Heeft u ook hulp nodig bij het kopen van en huis? Laat u zich informeren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in dit proces. Neem contact met ons op voor de hulp van de Aankoopmakelaar van Alkmaar, DVA Makelaars; 072-520 20 51

Aangekocht

Alkmaar
Kennemerstraatweg 103

Aangekocht

Alkmaar
Jan van Scorelstraat 10

Aangekocht

Alkmaar
Simon Vestdijkstraat 3

Aangekocht

Heerhugowaard
Dille 26

Aangekocht

Schoorl
Roode Leeuw 7

Aangekocht

Schermerhorn
Westeinde 11

Aangekocht

Heiloo
De Brink 17

Aangekocht

Bergen
Kogendijk 23

Aangekocht

Sijbekarspel
Westerstraat 70

Aangekocht

Sint Pancras
Benedenweg 166

Aangekocht

Alkmaar
Hooftstraat 55

Aangekocht

Spanbroek
Spanbroekerweg 156