DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

Huis verkopen? Vraag gratis waardebepaling aan.

Verkopen is ons vak en we zijn er goed in. Met ons Full Service Verkooppakket kiest u voor professionaliteit en deskundigheid. Uit statistieken van de NVM is gebleken dat wij onze woningen in zeer korte tijd verkopen. Daarnaast staan wij al enkele jaren in de top 5 van de meest verkopende makelaars in Alkmaar. Vraag als eerste stap een gratis waardebepaling aan.

IK WIL EEN HUIS KOPEN

Dan doet u er verstandig aan om Tineke van Dapper & van Aalst Makelaars in te schakelen voor deze belangrijke beslissing. Zij is gecertificeerd makelaar/taxateur o.z., deskundig en ervaren. Daarmee bespaart u geld, tijd en problemen. Dus wat houd u tegen!

ZONDER ZORGEN JE HUIS VERHUREN

Wilt u geen zorgen bij de verhuur van uw woning? Wij vinden wel de ideale huurder voor uw huis. Dit kan zowel verhuur via de Leegstandswet alsmede reguliere verhuur.

IK HEB EEN TAXATIERAPPORT NODIG

Wij zorgen voor een deskundige en objectieve taxatie van uw woning. De taxateur van Dapper & van Aalst Makelaars taxeert snel, professioneel en voordelig.

GRATIS HYPOTHEEK ADVIES OP MAAT

Heeft u al geruime tijd de wens te verhuizen naar een andere woning, maar u weet niet of dit voor u financieel haalbaar is? Dan is nu het moment om u te laten informeren. De makelaars van Dapper & van Aalst vertellen u wat uw huis op dit moment waard is middels een ‘gratis’ waardebepaling van uw woning.