DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

HYPOTHEEKADVIES ALKMAAR

De NVM Makelaar van DVA Makelaars Alkmaar kan u ook voorzien van het beste advies inzake de hypotheekkeuze voor uw nieuwe woning. Wij hebben een jarenlange samenwerking met Bart van Westen, erkend hypotheekadviseur bij Beste Keuze Hypotheken in Alkmaar. Het adres voor dé beste hypotheek voor uw huis.

MAKELAAR EN HYPOTHEEKADVISEUR ALKMAAR ONDER ééN DAK

Wij zijn uw professionele partner als het aankomt op de financiering van uw woning. Naast de kennis van de Woningmarkt in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Bergen, hebben de makelaars van DVA Makelaars Alkmaar ook de expertise in huis om u te informeren over de juiste hypotheekvorm voor uw woning. Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, of u wilt uw huidige hypotheek oversluiten, wij zorgen ervoor dat u met de beste professionals aan tafel komt te zitten.

HYPOTHEEKADVIES OP MAAT

DVA Makelaar is uw full-service-makelaar. Zo krijgt u bij ons naast advies over de Woningmarkt ook hypotheekadvies op maat, zodat u snel en makkelijk inzicht krijgt in uw persoonlijke financiële situatie. Onze erkende hypotheekadviseur rekent u helder en snel voor wat uw besparing zal zijn op uw huidige hypotheek, en welke maandlasten u kunt verwachten voor uw nieuwe woning!

BKH (400x278)

HYPOTHEEK NIEUWE WONING

Tineke Dapper en Pascal van Aalst van DVA Makelaars hebben reeds een jarenlange en duurzame relatie met Bart van Westen van Beste Keuze Hypotheken uit Alkmaar. Bart heeft al vele klanten en relaties van DVA Makelaars geholpen met de Beste Keuze voor hun Hypotheek. Elke klant van DVA Makelaars verdient het beste advies, ook als het gaat om advies inzake de keuze voor een hypotheek voor uw nieuwe woning. Hierbij is er altijd sprake van maatwerk, immers iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen inzake de maandelijkse uitgaven voor de woning.

KEUZE UIT 60 VERSCHILLENDE GELDVERSTREKKERS

Beste Keuze Hypotheken is opgericht om te laten zien dat het anders, slimmer en beter kan. Beste keuze hypotheken geeft u toegang tot ruim 60 verschillende geldverstrekkers waaronder ook de bekende „groot” banken. Zo hebt u altijd een geheel onafhankelijk advies.

Bart van Westen en Harrie van den Broek zijn beide E.F.A. Erkend Financieel Adviseur. Samen hebben we een meer dan 25 jaar ervaring. U bent van harte welkom op onze vestiging in Alkmaar, ( op afspraak ) maar als u wilt komt de adviseur met alle plezier bij u thuis om u op een transparante manier te adviseren over uw hypotheek. Tevens doen wij ook verzekeringen en financiële planning.

HYPOTHEEK OVERSLUITEN, GELD BESPAREN

Bent u benieuwd of het financieel loont om uw huidige hypotheek over te sluiten? Graag rekenen wij u dit voor. Enkele jaren geleden wat de hypotheekrente op een woning hoger dan nu. Het oversluiten van je huidige hypotheek kan financieel gunstig uitpakken. Onze adviseur vertelt u wat uw besparing per maand kan zijn op uw huidige hypotheeklasten. Nieuwsgierig geworden wat uw besparing per maand kan zijn op uw hypotheeklasten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 072-520 20 51

Beste Keuze Hypotheken is opgericht om te laten zien dat het anders, slimmer en beter kan. Beste keuze hypotheken geeft u toegang tot ruim 60 verschillende geldverstrekkers waaronder ook de bekende “groot” banken. Zo hebt u altijd een geheel onafhankelijk advies.

Bart van Westen en Harrie van den Broek zijn beide E.F.A. Erkend Financieel Adviseur. Samen hebben we een meer dan 25 jaar ervaring. Je bent van harte welkom op onze vestiging in Alkmaar, ( op afspraak ) maar als je dit liever hebt, komt de adviseur met alle plezier bij je thuis om je op een transparante manier te adviseren over je hypotheek, verzekeringen en financiële planning.

Beste Keuze Hypotheken | Nieuwe Vaart 1, 1823 DG  Alkmaar

IK WIL OOK HYPOTHEEK ADVIES OP MAAT;