DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

U zoekt dé makelaar voor Bergen?

Een makelaar in Bergen is zo gevonden. Maar u wilt meer dan een gewone makelaar. U wilt een NVM makelaar die je waardevolle financiële en juridische tips geeft, efficiënte bouwkundige oplossingen aandraagt en duizenden euro’s voor u bespaart tijdens het aankoopproces. Maar misschien nog wel belangrijker: u wilt een makelaar die uw droomwoning in Bergen voor u vindt. Dan bent u bij Tineke Dapper en Pascal van Aalst van DVA Makelaars aan het juiste adres!

Makelaar Bergen gezocht?

DVA Makelaars heeft reeds voor talloze klanten hun absolute droomhuis in Bergen gevonden. Onze ervaren NVM makelaars bezitten gedetailleerde kennis over de woningmarkt in Bergen en omstreken. Hierdoor vinden wij unieke buitenkansjes voor u waarmee u anders wellicht nooit in aanraking was gekomen!

Tineke en Pascal wonen zelf in Bergen en zijn goed ingeburgerd in de Heerlijkheid. Zij beschikken over een prima netwerk en kunnen u goed adviseren bij zowel aankoop als verkoop van uw woning.

BEL 072 – 520 20 51

NVM makelaar Bergen

Een goede makelaar bewijst gedurende het gehele aankooptraject zijn meerwaarde. De makelaars in Bergen van DVA Makelaars bewijzen dagelijks hun toegevoegde waarde door hun uitvoerige kennis en expertise. Wij zorgen er op deze manier voor dat u de beste verkoopopbrengst krijgt bij de verkoop van uw woning. Daarnaast heeft u zelf geen omkijken naar alle details tijdens het verkoopproces en hoeft u zelf niet in actie te komen.

NVM makelaar in Bergen gezocht?

Tineke en Pascal van DVA Makelaars dragen uw belangen hoog in het vaandel. Onze makelaars in Bergen tonen hun persoonlijke betrokkenheid gedurende het verkoopproces en verzorgen de perfecte bezichtigingen op uw woning. “Wij nemen de tijd voor de kijkers van uw woning”, aldus Pascal van Aalst. “Wij zijn op de hoogte van alle details over uw woning en delen deze informatie graag met de kandidaat-kopers.

Wanneer je alles kunt vertellen over de woning straalt dit vertrouwen uit bij de potentiële koper van uw woning. Immers zaken doen begint bij vertrouwen”.

STAPPENPLAN

Zorgeloos via DVA Makelaars in 9 stappen uw huis verkopen
1 | WAARDEBEPALING

U heeft plannen om te verhuizen? DVA Makelaars komt bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. Zij geven u een eerlijk en objectief waardeoordeel van uw woning.

2 | MARTKANALYSE

Van groot belang voor een succesvolle verkoop van een woning is de vraagprijs voor de woning. Om een reële vraagprijs vast te kunnen stellen maakt DVA Makelaars een marktanalyse.

3 | PERSOONLIJK VERKOOPPLAN

U heeft gekozen voor DVA Makelaars! Nadat u ons de opdracht voor de verkoop heeft gegeven zal DVA Makelaars een verkoopplan op maat voor uw woning opstellen.

4 | COMPLEET WONINGDOSSIER

DVA Makelaars zal een compleet verkoopdossier van uw woning aanleggen. In het verkoopdossier worden alle relevante stukken en informatie die belangrijk zijn voor de verkoop verzameld.

5 | VERKOOPPRESENTATIE

Wanneer u uw huis via DVA Makelaars verkoopt dan wordt uw woning door middel van presentatiemiddelen optimaal gepresenteerd.

6 | PERFECTE BEZICHTIGING

Na alle voorbereidende stappen, het verkoopplan en de verkooppresentatie, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat de eerste geïnteresseerden voor uw woning zich melden.

7 | REGELMATIG OVERLEG

Tijdens het verkoopproces van uw woning houdt DVA Makelaars u goed op de hoogte van de voortgang van de verkoop. Per email krijgt u regelmatig een overzicht van het aantal geïnteresseerden dat uw woning via Funda heeft bekeken.

8 | PROFESSIONELE ONDERHANDELINGEN

Zowel Tineke als Pascal zijn commercieel bedreven en halen het maximale resultaat voor u uit de onderhandelingen.

9 | KOOPOVEREENKOMST

Na de geslaagde onderhandelingen kan de koopovereenkomst worden opgesteld. Alle gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zeker niet onbelangrijk!

IK HEB INTERESSE OM MIJN WONING TE VERKOPEN

Onlangs succesvol aangekocht

Onderstaande huizen zijn recentelijk met hulp van DVA Makelaars aangekocht. Heeft u ook hulp nodig bij het kopen van en huis? Laat u zich informeren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in dit proces. Neem contact met ons op voor de hulp van de Aankoopmakelaar van Alkmaar, DVA Makelaars; 072-520 20 51

Aangekocht

Alkmaar
Kennemerstraatweg 103

Aangekocht

Alkmaar
Jan van Scorelstraat 10

Aangekocht

Alkmaar
Simon Vestdijkstraat 3

Aangekocht

Heerhugowaard
Dille 26

Aangekocht

Schoorl
Roode Leeuw 7

Aangekocht

Schermerhorn
Westeinde 11

Aangekocht

Heiloo
De Brink 17

Aangekocht

Bergen
Kogendijk 23

Aangekocht

Sijbekarspel
Westerstraat 70

Aangekocht

Sint Pancras
Benedenweg 166

Aangekocht

Alkmaar
Hooftstraat 55

Aangekocht

Spanbroek
Spanbroekerweg 156