DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

Uw makelaar voor Heerhugowaard!

Het vinden van een betrouwbare makelaar in Heerhugowaard die u duizenden euro’s bespaart is tegenwoordig geen gemakkelijke klus. Veel mensen zoeken naar een NVM makelaar die zichzelf terugverdient, maar slechts weinigen vinden een makelaar die aan hun verwachtingen voldoet. DVA Makelaars is de uitzondering die de regel bevestigt. Wij hebben reeds talloze klanten succesvol geholpen aan hun droomhuis in Heerhugowaard en realiseren dit graag ook voor u.

Makelaar Heerhugowaard nodig?

DVA Makelaars is uw ideale NVM makelaar in Heerhugowaard en helpt u graag om uw droomwoning te kopen. Onze ervaren NVM makelaars bezitten uitgebreide kennis over de huizenmarkt in Heerhugowaard en omgeving. Hierdoor brengen wij u in aanraking met buitenkansjes die u anders wellicht nooit had gevonden!

NVM makelaar Heerhugowaard

Een goede makelaar doet méér dan bemiddelen bij de aan- en verkoop van huizen. De makelaars in Heerhugowaard van DVA Makelaars vormen daadwerkelijk een meerwaarde door hun uitgebreide kennis en ervaring. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u duizenden euro’s kunt besparen op de aankoop van uw droomhuis en voorkomen wij dat u veel tijd, geld en energie kwijt bent aan eindeloze onderhandelingen en bouwkundige verrassingen.

Betaalbare Full Service Makelaar Heerhugowaard

DVA Makelaars werkt op basis van de ‘No cure, no pay’-regel. Dit betekent dat u alleen betaalt wanneer wij uw persoonlijke woningwensen hebben verwezenlijkt. Gelukkig slagen wij daar vrijwel altijd in. Onze ervaren makelaars in Heerhugowaard kennen de omgeving en de daar aanwezige woningen op hun duimpje en vinden hierdoor de beste deals op de huizenmarkt voor u. Maar daar eindigt onze bijdrage zeker niet!

De Makelaars van DVA Makelaars zijn aangesloten bij onderstaande partijen;

GOEDKOPE makelaar in Heerhugowaard nodig?

Tineke Dapper en Pascal van Aalst van DVA Makelaars dragen de belangen van hun klanten hoog in het vaandel. Onze makelaars in Heerhugowaard zijn zeer persoonlijk betrokken gedurende het aankoopproces en gaan vanzelfsprekend met u mee naar bezichtigingen van woningen. Wij zorgen voor een prima service tegen een betaalbare prijs! Onze courtage is altijd scherp.

Heeft u zelf uw oog al laten vallen op uw droomhuis? Dan maken onze NVM makelaars van uw droom graag werkelijkheid!

BEL 072 – 520 20 51

 

STAPPENPLAN

Zorgeloos via DVA Makelaars in 9 stappen uw huis verkopen
1 | WAARDEBEPALING

U heeft plannen om te verhuizen? DVA Makelaars komt bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. Zij geven u een eerlijk en objectief waardeoordeel van uw woning.

2 | MARTKANALYSE

Van groot belang voor een succesvolle verkoop van een woning is de vraagprijs voor de woning. Om een reële vraagprijs vast te kunnen stellen maakt DVA Makelaars een marktanalyse.

3 | PERSOONLIJK VERKOOPPLAN

U heeft gekozen voor DVA Makelaars! Nadat u ons de opdracht voor de verkoop heeft gegeven zal DVA Makelaars een verkoopplan op maat voor uw woning opstellen.

4 | COMPLEET WONINGDOSSIER

DVA Makelaars zal een compleet verkoopdossier van uw woning aanleggen. In het verkoopdossier worden alle relevante stukken en informatie die belangrijk zijn voor de verkoop verzameld.

5 | VERKOOPPRESENTATIE

Wanneer u uw huis via DVA Makelaars verkoopt dan wordt uw woning door middel van presentatiemiddelen optimaal gepresenteerd.

6 | PERFECTE BEZICHTIGING

Na alle voorbereidende stappen, het verkoopplan en de verkooppresentatie, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat de eerste geïnteresseerden voor uw woning zich melden.

7 | REGELMATIG OVERLEG

Tijdens het verkoopproces van uw woning houdt DVA Makelaars u goed op de hoogte van de voortgang van de verkoop. Per email krijgt u regelmatig een overzicht van het aantal geïnteresseerden dat uw woning via Funda heeft bekeken.

8 | PROFESSIONELE ONDERHANDELINGEN

Zowel Tineke als Pascal zijn commercieel bedreven en halen het maximale resultaat voor u uit de onderhandelingen.

9 | KOOPOVEREENKOMST

Na de geslaagde onderhandelingen kan de koopovereenkomst worden opgesteld. Alle gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zeker niet onbelangrijk!

Neem contact met ons op

Onlangs succesvol aangekocht

Onderstaande huizen zijn recentelijk met hulp van DVA Makelaars aangekocht. Heeft u ook hulp nodig bij het kopen van en huis? Laat u zich informeren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen in dit proces. Neem contact met ons op voor de hulp van de Aankoopmakelaar van Alkmaar, DVA Makelaars; 072-520 20 51

Aangekocht

Alkmaar
Amstelstraat 7

Aangekocht

Alkmaar
Jan van Scorelstraat 10

Aangekocht

Alkmaar
Simon Vestdijkstraat 3

Aangekocht

Heerhugowaard
Dille 26

Aangekocht

Schoorl
Roode Leeuw 7

Aangekocht

Schermerhorn
Westeinde 11

Aangekocht

Heiloo
De Brink 17

Aangekocht

Bergen
Kogendijk 23

Aangekocht

Sijbekarspel
Westerstraat 70

Aangekocht

Sint Pancras
Benedenweg 166

Aangekocht

Alkmaar
Spoorstraat 32

Aangekocht

Spanbroek
Spanbroekerweg 156