DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

Basserhof 26 – Heerhugowaard

Onlangs hebben wij ons droomhuis gekocht, een super ervaring dankzij onze makelaar Dapper en van Aalst. De aanschaf van een nieuw huis hoort spannend te zijn en dat was het ook zeker maar zorgen hebben we nooit gehad dankzij Tineke, Grace, Caroline en Pascal.

Wij zijn echter niet alleen ontzorgt maar ook begeleid en beschermt! Wanneer je namelijk op het erf staat van een boerderij en weet dat dit jouw huis moet zijn vliegt de ratio het raam uit…. Wanneer vervolgens blijkt dat er vierentwintig kijkers zijn geweest en zestien daarvan een bod doen kan je wel wat houvast gebruiken.

Het bod wat wij in gedachten hadden lag dertigduizend euro hoger dan wat Tineke ons adviseerde en wat zijn wij blij dat we op Tineke vertrouwd hebben!

Naast de aankoop hebben Dapper & van Aalst ook ons oude huis verkocht en ook hierbij konden wij op het hele team rekenen, wat een verademing!

Tineke adviseerde ons vijftien duizend meer te vragen dan wij dachten dat het waard was, wij twijfelde wel even omdat we ons ook niet uit de markt wilde prijzen maar ook hier hebben we ons gelukkig aan Tineke vast gehouden en uiteindelijk hebben we zestien duizend meer gekregen.

Dus niet alleen heeft het Team van Dapper & van Aalst het hele proces tot een feest gemaakt ze hebben ons geld opgeleverd!

Dit is de 9de keer dat ik een huis koop / verkoop, Dapper & van Aalst is het beste makelaars kantoor waar mee heb mogen samenwerken.

Tineke, Grace, Caroline en Pascal bedankt voor de fijne samenwerking! Wij hoefden ons nooit af te vragen wat de tussenstand was, constant hielden jullie ons op de hoogte!

Het is bijna jammer dat de proces voorbij is!