DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

Krelagestraat 147 – Alkmaar

Ik ben, bewust op een zaterdag, wat makelaars gaan bellen. Bij de meeste kreeg ik geen gehoor, bij de grotere kantoren moest ik het doen met een receptioniste die zou zorgen dat ik maandag teruggebeld zou worden. Dapper & van Aalst waren één van de weinige die ik echt te spreken kreeg, en ze waren nog wel in ‘t buitenland, onderweg van vakantie terug naar Nederland.

De overdracht en de afhandeling van de verkoop van mijn huis verliep prima, een dag voordat hun zomervakantie begon. Ik zag de koffers al in de achterbak liggen. Nu zou je kunnen denken dat dit makelaarspaar gewoon te vaak op vakantie gaat, maar da’s niet helemaal eerlijk natuurlijk 😉

Ik heb ze leren kennen als echte ondernemers; die hun telefoon of verplichtingen niet vergeten op het moment dat ze vrij zijn, zelfs niet tijdens vakanties (waarbij menig ander van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen.). Ook in het weekend of ‘s avonds zijn ze nog actief. Dus wanneer jij klaar bent met je werk is dit één van de weinige makelaars die klaar zit voor jou!

Dit dynamische makelaarsduo is recht door zee, eerlijk en slagvaardig. Binnen enkele weken is m’n woning verkocht voor een scherpe doch reële prijs. Als je mooie beloftes en imposante waardebepalingen wilt dan is Dapper & van Aalst niets voor jou. Als je een resultaatgerichte aanpak en een realistische waardering zoekt en houdt van een no-nonsense mentaliteit, dan zit je hier goed!

Ik wilde mijn woning zo snel mogelijk verkopen tegen een acceptabele prijs. Dit is ze gelukt, binnen een maand. Qua tarief zijn ze niet de goedkoopste, maar een huis extra lang in de verkoop moeten houden is ook niet goedkoop. You get what you pay for. Al met al dus zeer tevreden. De korte lijnen, persoonlijke aanpak, regio kennis en no-nonsense mentaliteit zorgen dat Dapper & van Aalst zich kunnen onderscheiden van andere makelaars in de regio!