DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top
Image Alt

Wielsloot 25 – Koedijk

m

We zochten een makelaar en Tineke en Pascal werden ons aanbevolen en terecht! Ideaal een makelaar die ook buiten kantoortijden werkt en daardoor altijd te bereiken is. Ze hebben zich heel proactief opgesteld door bijvoorbeeld nieuwe foto’s in het voorjaar te komen maken en ons te attenderen op de wisselende huizenprijzen in de wijk. Hierdoor hebben we ons huis al in 5 maanden verkocht en ook binnen twee weken daarna ons nieuwe huis gekocht.Zo zie je maar, een goede tip is goud waard.

Nadat ons huis was verkocht mochten Tineke en Pascal ook als onze aankoopmakelaar aan de slag. Zodra wij een woning wilde bezichtigen regelde ze snel een bezichtiging en was Tineke zeer kritisch naar de verkoopmakelaar en het huis. Dit gaf ons vertrouwen en de mogelijkheid om een overwogen keuze te maken. Bij de aankoop van onze nieuwe woning werden we verrast. Zo is het verkopen van je huis lastig, maar bij de aankoop van onze nieuwe woning bleken er wel heel veel mensen interesse te hebben voor de betreffende woning. Zo waren er in 1 week tijd meerdere bezichtigingen en ook werd er niet alleen door ons een bod uitgebracht. Doordat Tineke volop de aandacht voor ons had en boven op de aankoop van dit huis zat is het haar gelukt om het huis toch aan ons verkocht te krijgen.

Doordat Tineke en Pascal een klein makelaarskantoor hebben kunnen ze hun aandacht volop besteden aan hun klanten met hun woonwensen. Dit heeft voor ons veel betekend waardoor de verkoop en aankoop van onze woning vlot is verlopen.