DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

Bart van Westen

Erkend Financieel Adviseur

BART VAN WESTEN

ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR

Bel Bart 072-520 20 51

OVER Bart

Bart van Westen vormt samen met Harrie van de Broek in Alkmaar Beste Keuze Hypotheken. Bart werkt al meerdere jaren intensief samen met Tineke en Pascal van DVA Makelaars, en helpt menige klant van DVA Makelaars met een passende financiering van de (nieuwe) woning. Bart biedt u de mogelijkheid dié hypotheek af te sluiten die in uw situatie de Beste Keuze is: een op maat gemaakte offerte van een geldverstrekker, die met maximale deskundige en persoonlijke begeleiding en tegen een aantrekkelijk tarief tot stand komt.

Bart van Westen is uw persoonlijke adviseur en begeleider in het gehele hypotheek traject. Bart; “Bij Beste Keuze hypotheken vinden we snel verlopend hypotheek proces uiterst belangrijk. Ik versnel op elk moment, daar waar mogelijk is. Ik ben uw adviseur en persoonlijke begeleider en houd u precies op de hoogte over het verloop”.

Voor een vrijblijvende afspraak met Bart kunt u terecht bij DVA Makelaars op ons kantoor of bij u thuis, dus ook s’avonds. De beste service voor een eerlijke prijs.