DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

VERHUURMAKELAAR ALKMAAR

DVA Makelaars Alkmaar is dé specialist bij de verhuur van uw woning aan expats. Wij zijn de verhuurmakelaar uit Alkmaar en hebben o.a. goede contacten met de Europese School in Bergen en diverse internationale bedrijven uit de regio. Wilt u geen zorgen bij de verhuur van uw woning? Wij vinden wel de ideale huurder voor uw huis.

VERHUURMAKELAAR VOOR ALKMAAR EN OMSTREKEN

U heeft een woning die u graag wilt verhuren? Dan bent u bij de verhuurmakelaar van DVA Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn uw professionele partner als het aankomt op de verhuur van uw woonhuis of appartement.

DE VOORDELEN VAN DVA VERHUUR MAKELAAR

DVA Verhuurmakelaar is uw full-service-makelaar voor de verhuur van uw woning. Indien u kiest voor kwaliteit bij de verhuur van uw huis in Alkmaar of Bergen NH, dan zit u bij DVA Makelaars goed.

Uitstekend netwerk

Tineke Dapper en Pascal van Aalst van DVA Verhuurmakelaars hebben reeds een jarenlange en duurzame relatie met de Europese School (ES) in Bergen. Menig docent hebben we geholpen met het vinden van passende woonruimte in Bergen of Alkmaar. Hierbij gaat het meestal om huurwoningen, omdat docenten meestal enkele jaren zich verbinden aan de ES in Bergen. Soms ook om een koopwoning. Ook wordt DVA Makelaars actief benaderd door nieuwkomers (familie’s) op de school. Wij ontzorgen deze families door een geschikte woning te vinden, al dan niet op korte afstand van de ES of nabij goede openbare voorzieningen zoals een treinstation.

 

De juiste huurders voor uw woning

Wij verzorgen een gedegen selectieprocedure  om de potentiële huurders van uw woning te selecteren. U wilt ook dat uw huurders van goede huize komen. DVA Makelaars richt zich vooral op expats, die meestal voor een stabiele situatie zorgen bij de verhuur. Daarnaast vragen wij altijd naar referenties aan de huurders, zodat wij voor u de beste kandidaat kunnen kiezen. Uiteraard wordt u ook voorgesteld aan deze kandidaat huurder om persoonlijk te leren kennen. Uit ervaring blijkt dat dit positief bijdraagt tot een goede verstandhouding tussen woningeigenaar en huurder.

Het juiste huurcontract

De bescherming voor huurders in Nederland is goed geregeld. Het Burgerlijk Wetboek staat vol met rechten voor huurders. Het is voor verhuurder niet eenvoudig om eenzijdig een huurovereenkomst op te zeggen. Toch zijn hier wel degelijk mogelijkheden voor de verhuurder, denk aan de “verhuur van een woning voor bepaalde tijd”. Wordt het verhuur via de Leegstandswet, wordt er een diplomatenclausule opgenomen in het huurcontract (of dringend bewoning eigen gebruik) of gaat het om een tijdelijke huurovereenkomst? U ziet het, er zijn verschillende soorten contracten mogelijk. DVA Makelaars adviseert u graag bij het juiste huurcontract.

Inspectie aanvang en einde huurperiode

Voordat de huurders de sleutels overhandigd krijgen van hub nieuwe woning, zorgt de verhuurmakelaar van DVA Makelaars voor een correcte overdracht van de woning. Zo is onze makelaar aanwezig bij de start van de verhuur. Er wordt een inspectie uitgevoerd van de woning waarbij gekeken wordt naar de staat van de woning, meterstanden van elektra, gas en water worden genoteerd. Tevens wordt bij het inspectierapport een fotoblad bijgevoegd met duidelijke afbeeldingen van het te verhuren object, zodat achteraf mogelijke schade aan object bewijsbaar is. Ook bij einde van een huurperiode zorgen wij voor een correcte afwikkeling ter plaatse.

IK WIL OOK MIJN HUIS VERHUREN;

Kies ook voor de veilige verhuur van je huis via DVA Makelaars.

Wilt u ook uw huis verhuren, maar dan op een veilige en zorgeloze manier? Kies dan voor DVA Makelaars. Hieronder een overzicht van een selectie woningen die we onlangs verhuurd hebben.

Verhuurd

Alkmaar
Amelandstraat 20

Verhuurd

Alkmaar
Annie M.G. Scmidtstraat 38

Verhuurd

Alkmaar
Bakkerstraat 57

Verhuurd

Alkmaar
Corn. Pronklaan 33

Verhuurd

Alkmaar
Europaplein 39

Verhuurd

Alkmaar
Hofplein 42

Verhuurd

Bergen
Kloosterlaan 59

Verhuurd

Alkmaar
Honthorstlaan 226

Verhuurd

Alkmaar
Leeuwenbekstraat 2

Verhuurd

Bergen
Luiveland 11A

Verhuurd

Alkmaar
Sweelincklaan 80

Verhuurd

Alkmaar
Van Ostadelaan 62