DVA Makelaars | Dapper & van Aalst
Top

Je huis in de regio Alkmaar verkopen begint bij het aanvragen van de gratis waardebepaling van DVA Makelaars!

Verkopen is ons vak en hier zijn we goed in. Tineke Dapper en Pascal van Aalst halen AL 15 JAAR echt alles uit de kast om de juiste koper voor UW huis te vinden. Het begint bij het aanvragen van onze gratis waardebepaling!

 

WONING VERKOPEN? PROFITEER NU VAN ONZE JUBILEUM ACTIE! GRAAG INFORMEREN WIJ U HIEROVER TIJDENS DE WAARDEBEPALING VAN UW WONING.

Een beetje gek

In dit vak moet je opvallen, aldus Tineke. Je moet een beetje gek zijn, althans gek op Mensen én Huizen. Alles draait om de aandacht die mensen willen hebben als ze op zoek zijn naar een huis.  Tineke en Pascal van DVA Makelaars uit Alkmaar hebben aandacht voor Mensen én Huizen. Dan merk je meteen als je ze ontmoet. Ze nemen de tijd voor een verkoopbezichtiging en stellen potentiële kopers van jouw woning op hun gemak.

Snel en goed verkopen

Uit statistieken van de NVM blijkt dat Tineke en Pascal ‘hun’ woningen in zeer korte tijd verkopen. Daardoor staan ze al enkele jaren in de top 5 van de best verkopende makelaars in Alkmaar. Maar ze verkopen niet alleen snel, maar ook goed. En met goed bedoelen we de manier waarop ze hun klanten adviseren en communiceren. Dat wordt enorm goed gewaardeerd blijkt uit hun referenties.

Terugkerende de klanten

Wist je dat DVA Makelaars veel terugkerende klanten heeft? Veel klanten ervaren het contact met Tineke en Pascal als prettig en weten na jaren weer de weg te vinden naar dit makelaarskantoor in Alkmaar. Dit zie je ook terug in de positieve reviews die klanten achterlaten op MTMO over hun ervaring met dit makelaars duo.

Stille verkoop van je woning

Heb je de wens om alvast jouw woning te verkopen, maar deze nog niet op Funda te presenteren? Dan is “stille verkoop” van je woning via DVA Makelaars de ideale oplossing. Wij zullen alvast een beknopte presentatie van jouw woning maken die we vervolgens kunnen delen in ons netwerk van woningzoekenden. Zo houd je de drukte van de vele bezichtigingen buiten de deur en kun je alvast een selecte groep van potentiële kopers die door DVA Makelaars zijn aangedragen kennis laten maken met jouw woning. Misschien komt hier al wel dé koper van jouw huis naar voren! Wij vertellen je graag meer over de strategie “stille verkoop”.

Professionele waardebepaling van uw woning

Heeft u al geruime tijd de wens te verhuizen naar een andere woning, maar u weet niet of dit voor u financieel haalbaar is? Of staat uw huis al lang te koop en u wilt graag een second opinion? Dan is nu het moment om u te laten informeren. De makelaars van DVA  vertellen u wat uw huis op dit moment waard is middels een ‘gratis’ waardebepaling van uw woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 072-520 20 51

STAPPENPLAN

Zorgeloos via DVA Makelaars in 9 stappen uw huis verkopen
1 | WAARDEBEPALING

U heeft plannen om te verhuizen? DVA Makelaars komt bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. Zij geven u een eerlijk en objectief waardeoordeel van uw woning.

2 | MARTKANALYSE

Van groot belang voor een succesvolle verkoop van een woning is de vraagprijs voor de woning. Om een reële vraagprijs vast te kunnen stellen maakt DVA Makelaars een marktanalyse.

3 | PERSOONLIJK VERKOOPPLAN

U heeft gekozen voor DVA Makelaars! Nadat u ons de opdracht voor de verkoop heeft gegeven zal DVA Makelaars een verkoopplan op maat voor uw woning opstellen.

4 | COMPLEET WONINGDOSSIER

DVA Makelaars zal een compleet verkoopdossier van uw woning aanleggen. In het verkoopdossier worden alle relevante stukken en informatie die belangrijk zijn voor de verkoop verzameld.

5 | VERKOOPPRESENTATIE

Wanneer u uw huis via DVA Makelaars verkoopt dan wordt uw woning door middel van presentatiemiddelen optimaal gepresenteerd.

6 | PERFECTE BEZICHTIGING

Na alle voorbereidende stappen, het verkoopplan en de verkooppresentatie, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat de eerste geïnteresseerden voor uw woning zich melden.

7 | REGELMATIG OVERLEG

Tijdens het verkoopproces van uw woning houdt DVA Makelaars u goed op de hoogte van de voortgang van de verkoop. Per email krijgt u regelmatig een overzicht van het aantal geïnteresseerden dat uw woning via Funda heeft bekeken.

8 | PROFESSIONELE ONDERHANDELINGEN

Zowel Tineke als Pascal zijn commercieel bedreven en halen het maximale resultaat voor u uit de onderhandelingen.

9 | KOOPOVEREENKOMST

Na de geslaagde onderhandelingen kan de koopovereenkomst worden opgesteld. Alle gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zeker niet onbelangrijk!

Deskundigheid
0
Prijs / kwaliteit
0
Lokale marktkennis
0
Service en begeleiding
0

WAT KLANTEN VERTELLEN OVER DVA MAKELAARS ALKMAAR

VERKOOPGEMIDDELDE VAN ONZE KLANTEN (+300 REVIEWS)

Natuurlijk willen wij u graag vertellen dat onze service voor onze klanten heel ver gaat, dat wij alles “uit de kast halen” om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn over onze aanpak. Graag delen wij hun ervaring met u.

“Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Dapper & Van Aalst makelaardij. Wij bevelen DVA dan ook van harte aan, bij zowel de verkoop van de woning als een eventuele aankoop van een nieuwe woning. De makelaar is zeer deskundig, servicegericht en heeft een goede kennis van de lokale markt. Kortom een makelaar met hart voor haar zaak en voor de klant.”

Verkopers G.H.A. de Zeeuwstraat 46 | Alkmaar

“DVA Makelaars is vakkundig, snel, professioneel maar bovenal zeer prettig in het onderhouden van contact! Een absolute aanrader!”

Dhr. Landman | Zeepziederstraat 3 | Alkmaar

“Mijn woning is met behulp van Tineke en Claudia van DVA makelaars fantastisch snel verkocht! Door hun betrokkenheid en pro actieve instelling is alles tijdens mijn vakantie opgestart en afgerond. Super!!”

Mevr. Bijlsma | P.C. Boutensstraat 210 | Alkmaar

“Hele fijne samenwerking. In de huidige markt ligt de aandacht vooral op het verkopen van de woning, maar zoals DVA zelf al aangeeft, is er ook echt aandacht voor de mensen. Dat is heel fijn”

Naomy Gunst | Annie M.G. Schmidtstraat 48 | Alkmaar

“Goede, vriendelijke begeleiding en erg klantgericht. Het huis was erg snel verkocht, mede door de professionele middelen zoals mooie foto’s en een filmpje voor op social media en de site van DVA.”

Dhr. Wirtz | Steenuilstraat 13 | Alkmaar

“Een deskundig jong enthousiast en betrouwbare makelaarskantoor. Daarnaast blijven zij zich beschikbaar houden voor vragen en feedback voor en na de afhandeling bij de notaris. Op zeker aan te bevelen.”

Dhr. Montanus | Rinnewaard 8 | Alkmaar

Makelaar Alkmaar

Meer reviews over DVA Makelaars vindt u op MTMO.nl

ik wil ook mijn huis verkopen via dva makelaars