Alkmaar
Amelandstraat 62

PER DIRECT TE HUUR AANGEBODEN LET OP: Maandag 26 augustus a.s. tussen 16:45 en 17:30 uur is er een OPEN HUIS en kunt u zonder afspraak het appartement komen bezichtigen. Let op: dit is de enige gelegenheid om dit appartement te bekijken. Keurig verzorgd 3-KAMER MAISONETTE (ca. 60m2) met zonnig BALKON op het zuiden en aparte BERGING gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt op de verdieping over twee ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer. De ligging is gunstig dichtbij winkelcentrum ‘De Mare’ en de auto kan gratis worden geparkeerd voor de deur. Kortom een ideaal 3-kamerappartement met lekker veel ruimte en een mooi balkon met prima zonligging! Begane grond: Opstelling brievenbussen, deur naar bergingen en trappenhuis naar de verdieping. 3e verdieping: Entree, hal met meterkast en toiletruimte. Nette, dichte keuken met enkele losse apparatuur en opstelling CV-combiketel. Lichte woonkamer met deur naar het zonnige balkon, gelegen op het zuiden. 4e verdieping: overloop, 2 prima slaapkamers en de moderne badkamer welke is v.v. een douche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting. De (inpandig) gelegen fietsenberging is te vinden op de begane grond. Bijzonderheden: Bouwjaar 1983. Woonoppervlakte ca. 62 m2 + 3m2 balkon. Inhoud ca. 160m3. -Gestoffeerd aangeboden; incl. raambekleding en laminaatvloeren. -Het gehele appartement is v.v. een nette laminaat vloer. -Voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. -Mooie ligging op korte loopafstand van winkelcentrum ‘De Mare’. -Tijdelijk huurcontract voor maximaal 2 jaar. -Waarborgsom ter hoogte van 2x de maandhuur. -Bijdrage huurder in de servicekosten zijn € 40,- per maand. -Geschikt voor max. twee personen, niet-rokend en geen huisdieren toegestaan. Aanvaarding: per direct, Kale huurprijs: € 855,- p/mnd. excl. € 40,- servicekosten p/mnd, excl. gas/water/elektriciteit, excl. gemeentelijke lasten en nutsvoorzieningen. Totale huurprijs: € 895,- p/mnd. Lees meer

Bouwjaar:
1993
Wonen:
62 m2
Inhoud:
160 m3
Kamers:
3

PER DIRECT TE HUUR AANGEBODEN
LET OP: Maandag 26 augustus a.s. tussen 16:45 en 17:30 uur is er een OPEN HUIS en kunt u zonder afspraak het appartement komen bezichtigen. Let op: dit is de enige gelegenheid om dit appartement te bekijken.

Keurig verzorgd 3-KAMER MAISONETTE (ca. 60m2) met zonnig BALKON op het zuiden en aparte BERGING gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt op de verdieping over twee ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer. De ligging is gunstig dichtbij winkelcentrum ‘De Mare’ en de auto kan gratis worden geparkeerd voor de deur. Kortom een ideaal 3-kamerappartement met lekker veel ruimte en een mooi balkon met prima zonligging!

Begane grond:
Opstelling brievenbussen, deur naar bergingen en trappenhuis naar de verdieping.

3e verdieping:
Entree, hal met meterkast en toiletruimte. Nette, dichte keuken met enkele losse apparatuur en opstelling CV-combiketel. Lichte woonkamer met deur naar het zonnige balkon, gelegen op het zuiden.

4e verdieping: overloop, 2 prima slaapkamers en de moderne badkamer welke is v.v. een douche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting.

De (inpandig) gelegen fietsenberging is te vinden op de begane grond.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1983. Woonoppervlakte ca. 62 m2 + 3m2 balkon. Inhoud ca. 160m3.
-Gestoffeerd aangeboden; incl. raambekleding en laminaatvloeren.
-Het gehele appartement is v.v. een nette laminaat vloer.
-Voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.
-Mooie ligging op korte loopafstand van winkelcentrum ‘De Mare’.
-Tijdelijk huurcontract voor maximaal 2 jaar.
-Waarborgsom ter hoogte van 2x de maandhuur.
-Bijdrage huurder in de servicekosten zijn € 40,- per maand.
-Geschikt voor max. twee personen, niet-rokend en geen huisdieren toegestaan.

Aanvaarding: per direct,
Kale huurprijs: € 855,- p/mnd. excl. € 40,- servicekosten p/mnd, excl. gas/water/elektriciteit, excl. gemeentelijke lasten en nutsvoorzieningen.

Totale huurprijs: € 895,- p/mnd.

GERELATEERDE WONINGEN

Verhuurd onder
voorbehoud

Alkmaar
Van Ostadelaan 62

DEZE WONING IS REEDS VOLGEPLAND VOOR BEZICHTIGINGEN. HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM BIJ DEZE WONING TE KOMEN KIJKEN. Dit...
Verhuurd

Alkmaar
Amelandstraat 38

PER DIRECT TE HUUR AANGEBODEN Keurig verzorgd 3-KAMER MAISONETTE (ca. 60m2) met zonnig TERRAS op het zuiden en aparte FIETSENBERGING....