Alkmaar
Cornelis Pronklaan 54

Deze keurig verzorgde MIDDENWONING is reeds voorzien van een uitbouw op de begane grond en een riante dakopbouw op de zolderverdieping. Doordat de keuken is geplaatst in de uitbouw is er op de begane grond lekker veel leefruimte ontstaan. Achter de woning ligt een vrij diepe achtertuin op het westen met grote stenen schuur en een achterom. Kortom, een fijne gezinswoning gelegen in de gewilde woonwijk ‘Hoefplan’ met veel voorzieningen op korte (loop)afstand. Indeling Begane grond Entree, gang met trapkast en toiletruimte. Het toilet is voorzien van een wandcloset en de vloer en wanden zijn modern betegeld. Toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken is geplaatst in de uitbouw waardoor er een ruime (doorzon) woonkamer is ontstaan, die overgaat in een werkhoek (plaats van de voormalige keuken) en dan de keuken in de uitbouw. De vloer op de begane grond is een Frans eiken vloer. De halfopen keuken is gesitueerd in een U-opstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. 1e verdieping Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers en de badkamer toegankelijk. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt en tevens voorzien van dubbel glas. In de voormalige badcel is nu een tweede toilet geplaatst en de opstelling voor wasmachine- en droger.Tevens opstelling van de CV-combiketel (2016). De moderne badkamer heeft een douche en een wastafelmeubel, en is voorzien van vloerverwarming. Het ligbad is verwijderd, echter zou redelijk eenvoudig weer kunnen worden teruggeplaatst. 2e verdieping Vaste trap naar de opgebouwde zolderverdieping. Kleine voorzolder. 3e slaapkamer met een nis voor kleding. Door de dakopbouw is er veel extra (sta) ruimte gecreëerd. Mogelijkheid voor creëren van knieschotten voor extra bergruimte. Tuin De ruime achtertuin is gunstig gelegen op het westen (middag- en avondzon). De tuin is voorzien van een stenen (fietsen)berging waarbij de deur is verplaatst voor meer ruimte. Tevens is er nog een achterom en een buitenkraan. Woonomgeving Gelegen in woonwijk de Hoefplan, op loopafstand van de winkels van winkelcentrum De Hoef, scholen en diverse sportfaciliteiten. Gelegen aan vrij rustige straat, tegenover de woning ligt een kleinschalig speeltuintje voor de kleinsten uit de wijk. Prima ligging waarbij je met de auto met 2 minuten op de Ring Alkmaar richting A9 bent. Parkeren kan voor de woning. Bijzonderheden: Bouwjaar: 1967. Woonopp. ca. 92 m2, inhoud: ca. 300 m3, berging ca. 10m2. Perceeloppervlakte: 147m2 -De woning is reeds uitgebouwd en opgebouwd met een dakopbouw (red cedar). -CV-verwarmd middels Cv-ketel 2016, isolatieglas en dakisolatie aangebracht. -Electra is reeds uitgebreid. -Houten rabatdelen zijn vervangen voor metselwerk. -Kozijnen zijn grotendeels vervangen, schilderwerk buitenom is van 2015. -Schoorsteen is verwijderd. -Airconditioning op de (achter)slaapkamer en de zolderverdieping. Aanvaarding: in overleg Lees meer

Wonen:
92 m2
Inhoud:
300 m3
Kamers:
4

Deze keurig verzorgde MIDDENWONING is reeds voorzien van een uitbouw op de begane grond en een riante dakopbouw op de zolderverdieping. Doordat de keuken is geplaatst in de uitbouw is er op de begane grond lekker veel leefruimte ontstaan. Achter de woning ligt een vrij diepe achtertuin op het westen met grote stenen schuur en een achterom. Kortom, een fijne gezinswoning gelegen in de gewilde woonwijk ‘Hoefplan’ met veel voorzieningen op korte (loop)afstand.

Indeling
Begane grond
Entree, gang met trapkast en toiletruimte. Het toilet is voorzien van een wandcloset en de vloer en wanden zijn modern betegeld. Toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken is geplaatst in de uitbouw waardoor er een ruime (doorzon) woonkamer is ontstaan, die overgaat in een werkhoek (plaats van de voormalige keuken) en dan de keuken in de uitbouw. De vloer op de begane grond is een Frans eiken vloer. De halfopen keuken is gesitueerd in een U-opstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

1e verdieping
Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers en de badkamer toegankelijk. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt en tevens voorzien van dubbel glas. In de voormalige badcel is nu een tweede toilet geplaatst en de opstelling voor wasmachine- en droger.Tevens opstelling van de CV-combiketel (2016). De moderne badkamer heeft een douche en een wastafelmeubel, en is voorzien van vloerverwarming. Het ligbad is verwijderd, echter zou redelijk eenvoudig weer kunnen worden teruggeplaatst.

2e verdieping
Vaste trap naar de opgebouwde zolderverdieping. Kleine voorzolder. 3e slaapkamer met een nis voor kleding. Door de dakopbouw is er veel extra (sta) ruimte gecreëerd. Mogelijkheid voor creëren van knieschotten voor extra bergruimte.

Tuin
De ruime achtertuin is gunstig gelegen op het westen (middag- en avondzon). De tuin is voorzien van een stenen (fietsen)berging waarbij de deur is verplaatst voor meer ruimte. Tevens is er nog een achterom en een buitenkraan.

Woonomgeving
Gelegen in woonwijk de Hoefplan, op loopafstand van de winkels van winkelcentrum De Hoef, scholen en diverse sportfaciliteiten. Gelegen aan vrij rustige straat, tegenover de woning ligt een kleinschalig speeltuintje voor de kleinsten uit de wijk. Prima ligging waarbij je met de auto met 2 minuten op de Ring Alkmaar richting A9 bent. Parkeren kan voor de woning.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1967. Woonopp. ca. 92 m2, inhoud: ca. 300 m3, berging ca. 10m2. Perceeloppervlakte: 147m2
-De woning is reeds uitgebouwd en opgebouwd met een dakopbouw (red cedar).
-CV-verwarmd middels Cv-ketel 2016, isolatieglas en dakisolatie aangebracht.
-Electra is reeds uitgebreid.
-Houten rabatdelen zijn vervangen voor metselwerk.
-Kozijnen zijn grotendeels vervangen, schilderwerk buitenom is van 2015.
-Schoorsteen is verwijderd.
-Airconditioning op de (achter)slaapkamer en de zolderverdieping.

Aanvaarding: in overleg

GERELATEERDE WONINGEN

Verkocht

Alkmaar
Schoenmakerstraat 92

WEGENS ENORME BELANGSTELLING VOOR DIT APPARTEMENT IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGINGSAANVRAAG TE DOEN. PERFECT AFGEWERKT 3-KAMERAPPARTEMENT MET...
Verkocht

Alkmaar
Bellinihof 14

Dit fraai afgewerkte 2-KAMER APPARTEMENT is gelegen in de rustige en populaire woonwijk Bergermeer nabij de binnenstad van Alkmaar. Het...
Verkocht

Alkmaar
Honthorstlaan 284

Heerlijk ruim 3-KAMER APPARTEMENT (voormalig 4-kamer) gelegen op de 9e verdieping en tevens hoogste etage. Leuke ligging in woonwijk...