Alkmaar
Houtdraaierstraat 17

Leuk gelegen MIDDENWONING met voor- en achtertuin. De woning ligt aan de rand van een gewilde woonwijk dichtbij het centrum, park Rekerhout en kleinschalig winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Vlakbij de woning ligt een speelveldje en de bestrating in de gehele wijk is recent opnieuw aangelegd. Ook de beplanting in de ze wijk is recent opnieuw aangelegd. Achter de woning is er voldoende parkeergelegenheid. Er zijn thans twee ruime slaapkamers en een bergzolder. Achter in de tuin staat een stenen berging en is er een achterom. De achtertuin ligt op het zuiden. Dit is een leuke (starters)woning of geschikt voor een klein gezin. De woning ligt op een leuke stek nabij winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en op korte fietsafstand van de stad. Indeling Begane grond: entree/hal, toiletruimte, meterkast en trapopgang. Woonkamer met deur naar de achtertuin. Trapkast. De wanden zijn v.v. behang. Half-open keuken v.v. een eenvoudig keukenblok en afzuigkap. Vanuit de keuken is er een deur naar de hal. 1e Verdieping Overloop. Twee ruime slaapkamers. De voorslaapkamer is v.v. een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot Velux dakraam. Badkamer met ligbad met douche, 2e toilet en een wastafel. De badkamer heeft een aansluiting voor de wasmachine. 2e Verdieping De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Zolder met opstelling van de CV-combiketel (Intergas bj: 2007). Tevens is hier een kleine dakvenster aanwezig. Bijzonderheden Bouwjaar: 1982. Inhoud: ca. 295 m3, Woonopp.: ca. 75 m2. Overige inpandige ruimte (zolder) ca. 13 m2. Perceel: 130 m2 -De grond is uitgegeven in erfpacht, welke is afgekocht tot 2 maart 2033. -Betreft het kleinere type woonhuis in de wijk, met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een vlizotrap naar zolder. -De woning betreft een ex-huurwoning en behoeft enige modernisering van binnen. -Asbestclausule, ouderdomsclausule en niet zelf bewoond-clausule zullen opgenomen worden in koopakte. -Notarieel transport gaat via projectnotaris Vos Reijntjes de Pagter in Alkmaar. -De woning heeft een gunstige ligging nabij park, klein winkelcentrum, uitvalswegen en de binnenstad. Aanvaarding: kan spoedig Lees meer

Bouwjaar:
1982
Wonen:
75 m2
Inhoud:
295 m3
Kamers:
4

Leuk gelegen MIDDENWONING met voor- en achtertuin. De woning ligt aan de rand van een gewilde woonwijk dichtbij het centrum, park Rekerhout en kleinschalig winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen.

Vlakbij de woning ligt een speelveldje en de bestrating in de gehele wijk is recent opnieuw aangelegd. Ook de beplanting in de ze wijk is recent opnieuw aangelegd. Achter de woning is er voldoende parkeergelegenheid. Er zijn thans twee ruime slaapkamers en een bergzolder. Achter in de tuin staat een stenen berging en is er een achterom. De achtertuin ligt op het zuiden.

Dit is een leuke (starters)woning of geschikt voor een klein gezin. De woning ligt op een leuke stek nabij winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en op korte fietsafstand van de stad.

Indeling
Begane grond: entree/hal, toiletruimte, meterkast en trapopgang. Woonkamer met deur naar de achtertuin. Trapkast. De wanden zijn v.v. behang. Half-open keuken v.v. een eenvoudig keukenblok en afzuigkap. Vanuit de keuken is er een deur naar de hal.

1e Verdieping
Overloop. Twee ruime slaapkamers. De voorslaapkamer is v.v. een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot Velux dakraam. Badkamer met ligbad met douche, 2e toilet en een wastafel. De badkamer heeft een aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Zolder met opstelling van de CV-combiketel (Intergas bj: 2007). Tevens is hier een kleine dakvenster aanwezig.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 1982. Inhoud: ca. 295 m3, Woonopp.: ca. 75 m2. Overige inpandige ruimte (zolder) ca. 13 m2.
Perceel: 130 m2
-De grond is uitgegeven in erfpacht, welke is afgekocht tot 2 maart 2033.
-Betreft het kleinere type woonhuis in de wijk, met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een
vlizotrap naar zolder.
-De woning betreft een ex-huurwoning en behoeft enige modernisering van binnen.
-Asbestclausule, ouderdomsclausule en niet zelf bewoond-clausule zullen opgenomen worden in
koopakte.
-Notarieel transport gaat via projectnotaris Vos Reijntjes de Pagter in Alkmaar.
-De woning heeft een gunstige ligging nabij park, klein winkelcentrum, uitvalswegen en de binnenstad.

Aanvaarding: kan spoedig

GERELATEERDE WONINGEN

Verkocht

Alkmaar
Jan van Goyenstraat 1.054

Centraal gelegen garagebox nabij centrum Alkmaar op korte afstand van de ringweg, gelegen tussen de woonwijken Bergermeer en Hoefplan. De toegangsweg...
Verkocht

Alkmaar
Honthorstlaan 306

GENOEMDE VRAAGPRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS! Geheel gerenoveerd 2-kamerappartement om direct te betrekken! De woning is in 2018 voorzien...
Verkocht

Alkmaar
Honthorstlaan 226

Je bent op zoek naar een nieuwe woning, maar je kunt eigenlijk niet langer wachten! Nu de knoop eenmaal doorgehakt is...