Alkmaar
Jan van Goyenstraat 1054

Centraal gelegen garagebox nabij centrum Alkmaar op korte afstand van de ringweg, gelegen tussen de woonwijken Bergermeer en Hoefplan. De toegangsweg is breed waardoor inrijden geen enkel probleem is. De garagebox van ca. 15 m2 is gelegen achter het appartementencomplex 'Santvaert' en is voorzien van een kanteldeur. De maten betreffen: - diepte 5,40 m. - breedte 2,85 m. - hoogte totaal 2,30 m. - inrijhoogte 2,10 m. - inrijbreedte 2,25 m. Bijzonderheden: - perceeloppervlakte 18 m² - eigendomssoort; volle eigendom - bouwjaar: 1965 - geen elektra en/of watervoorziening. - dakbedekking ca. 8 jaar oud. Voor een vrijblijvende bezichtiging neemt u contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Aanvaarding: direct Lees meer


Centraal gelegen garagebox nabij centrum Alkmaar op korte afstand van de ringweg, gelegen tussen de woonwijken Bergermeer en Hoefplan.

De toegangsweg is breed waardoor inrijden geen enkel probleem is. De garagebox van ca. 15 m2 is gelegen achter het appartementencomplex ‘Santvaert’ en is voorzien van een kanteldeur.

De maten betreffen:
– diepte 5,40 m.
– breedte 2,85 m.
– hoogte totaal 2,30 m.
– inrijhoogte 2,10 m.
– inrijbreedte 2,25 m.

Bijzonderheden:
– perceeloppervlakte 18 m²
– eigendomssoort; volle eigendom
– bouwjaar: 1965
– geen elektra en/of watervoorziening.
– dakbedekking ca. 8 jaar oud.

Voor een vrijblijvende bezichtiging neemt u contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Aanvaarding: direct