Alkmaar
Klokkengieterstraat 31

Prachtig gelegen HOEKWONING met grote voor- en zijtuin en kleinere achtertuin. De woning ligt in een zeer gewilde woonwijk dichtbij het centrum, park Rekerhout en kleinschalig winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Vlakbij de woning ligt een speelveldje en de bestrating in de gehele wijk is recent opnieuw aangelegd. Ook de beplanting in de ze wijk is recent opnieuw aangelegd. De woning is gelegen aan een rustige straat en nabij de woning is er volop parkeergelegenheid. Er zijn thans twee ruime slaapkamers en een bergzolder. Naast de woning staat een stenen berging. De achtertuin ligt op het noorden, de voortuin is riant en zou middels plaatsing van een lagere schutting nog beter benut kunnen worden. De ruime voor- en zijtuin ligt op het zuid-westen en is nu bijna geheel bestraat. Dit is een leuke (starters)woning of geschikt voor een klein gezin. De woning ligt op een leuke stek nabij winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en op korte fietsafstand van de stad. Indeling Begane grond: entree/hal, toiletruimte, meterkast en trapopgang. Woonkamer met zijraam en deur naar de achtertuin. Trapkast. De wanden zijn deels v.v. een lambrisering. Open keuken v.v. een eenvoudig keukenblok en afzuigkap. 1e Verdieping Overloop. Twee ruime slaapkamers. De voorslaapkamer is v.v. een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot Velux dakraam. Badkamer met ligbad met douche, 2e toilet en een wastafel. De badkamer heeft een aansluiting voor de wasmachine. 2e Verdieping De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Zolder met opstelling van de CV-combiketel (Intergas kompact HRE 2011). Tevens is hier een kleine dakvenster aanwezig. Bijzonderheden Bouwjaar: 1982. Inhoud: ca. 270m3, Woonopp.: ca. 80 m2 , Perceel: 163m2 -De grond is uitgegeven in erfpacht, welke is afgekocht tot 2 maart 2033. -Betreft het kleinere type woonhuis in de wijk, met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een vlizotrap naar zolder. -Notarieel transport gaat via projectnotaris Vos Geerse Reijntjes in Alkmaar -De woning heeft een gunstige ligging nabij park, klein winkelcentrum, uitvalswegen en de binnenstad. Aanvaarding: kan spoedig Lees meer

Bouwjaar:
1981
Wonen:
80 m2
Inhoud:
270 m3
Kamers:
3

Prachtig gelegen HOEKWONING met grote voor- en zijtuin en kleinere achtertuin. De woning ligt in een zeer gewilde woonwijk dichtbij het centrum, park Rekerhout en kleinschalig winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Vlakbij de woning ligt een speelveldje en de bestrating in de gehele wijk is recent opnieuw aangelegd. Ook de beplanting in de ze wijk is recent opnieuw aangelegd. De woning is gelegen aan een rustige straat en nabij de woning is er volop parkeergelegenheid. Er zijn thans twee ruime slaapkamers en een bergzolder. Naast de woning staat een stenen berging.

De achtertuin ligt op het noorden, de voortuin is riant en zou middels plaatsing van een lagere schutting nog beter benut kunnen worden. De ruime voor- en zijtuin ligt op het zuid-westen en is nu bijna geheel bestraat.

Dit is een leuke (starters)woning of geschikt voor een klein gezin. De woning ligt op een leuke stek nabij winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en op korte fietsafstand van de stad.

Indeling
Begane grond: entree/hal, toiletruimte, meterkast en trapopgang. Woonkamer met zijraam en deur naar de achtertuin. Trapkast. De wanden zijn deels v.v. een lambrisering. Open keuken v.v. een eenvoudig keukenblok en afzuigkap.

1e Verdieping
Overloop. Twee ruime slaapkamers. De voorslaapkamer is v.v. een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot Velux dakraam. Badkamer met ligbad met douche, 2e toilet en een wastafel. De badkamer heeft een aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Zolder met opstelling van de CV-combiketel (Intergas kompact HRE 2011). Tevens is hier een kleine dakvenster aanwezig.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 1982. Inhoud: ca. 270m3, Woonopp.: ca. 80 m2 , Perceel: 163m2
-De grond is uitgegeven in erfpacht, welke is afgekocht tot 2 maart 2033.
-Betreft het kleinere type woonhuis in de wijk, met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een
vlizotrap naar zolder.
-Notarieel transport gaat via projectnotaris Vos Geerse Reijntjes in Alkmaar
-De woning heeft een gunstige ligging nabij park, klein winkelcentrum, uitvalswegen en de binnenstad.

Aanvaarding: kan spoedig

GERELATEERDE WONINGEN

Verkocht

Alkmaar
Jan van Goyenstraat 1.054

Centraal gelegen garagebox nabij centrum Alkmaar op korte afstand van de ringweg, gelegen tussen de woonwijken Bergermeer en Hoefplan. De toegangsweg...
Verkocht

Alkmaar
Honthorstlaan 306

GENOEMDE VRAAGPRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS! Geheel gerenoveerd 2-kamerappartement om direct te betrekken! De woning is in 2018 voorzien...
Verkocht

Alkmaar
Honthorstlaan 226

Je bent op zoek naar een nieuwe woning, maar je kunt eigenlijk niet langer wachten! Nu de knoop eenmaal doorgehakt is...