Alkmaar
Louis Couperusstraat 223

In de populaire woonwijk "Vroonermeer" is gelegen deze royale fraai afgewerkte eengezinswoning. Dankzij de uitbouw op de begane grond en eerste verdieping en de dakopbouw beschikt deze woning over 3 royale woonlagen met volop leefruimte. De achtertuin ligt gunstig op de zon gesitueerd (zuiden), aangelegd met sierbestrating en u heeft hier de beschikking over een houten berging alsmede toegang via een poort naar de achtergelegen steeg. De woning is heerlijk rustig, kindvriendelijk gelegen in een autoluwe straat. De basisschool en een speelveldje vindt u op loopafstand. Met de fiets bereikt u via het voorgelegen fietstunneltje gemakkelijk het grote winkelcentrum De Mare. Het stadscentrum en station Alkmaar zijn tevens op korte fietsafstand van de woning gelegen. Indeling Begane grond Ruim entree met toegang tot licht betegelde toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje, de trapopgang naar de verdieping, de tuingerichte woonkamer die in de achtergevel is voorzien van raam en een deur die reiken van het plafond tot aan de vloer. Door deze hoge ramen valt het daglicht royaal binnen. De L-vormige open keuken is voorzien van een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. De begane grondvloer is voorzien van een laminaat vloer en de wanden zijn licht afgewerkt. 1e verdieping Overloop met toegang tot vaste kast en een praktische wasruimte. Tevens op deze verdieping twee ruime slaapkamers over de volle breedte van de voorgevel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een royale inloopkledingkast. De badkamer is iets vergroot en is ingericht met een aparte douche, hoekligbad, wastafel en een 2e toilet. De gehele verdieping heeft een mooie laminaatvloer en licht afgewerkte wanden. 2e verdieping Via vaste trap bereikt u de volwaardige 2e verdieping (door plaatsing van een dakopbouw). Vaste kast met CV-opstelling. Thans een inpandige berging, echter deze is voorbereid om een 2e badkamer in te realiseren, twee royale slaapkamers waarvan 1 met een vaste kastenwand, beide slaapkamers zijn over de breedte van de woning. Bijzonderheden Bouwjaar: 2003. Woonoppervlakte: 146 m2. Inhoud: 481 m3. Perceeloppervlakte: 121m2. Berging ca. 8 m2. -Zonnige achtertuin gelegen op het zuiden, met houten berging en achterom. -Een ruime woning met 4 royale slaapkamers. -De woning is voorbereid op een tweede badkamer op de 2e verdieping. -Zeer rustig gelegen aangezien de woning in een autoluwe straat gelegen is. -Gelegen in populaire woonwijk, nabij voorzieningen zoals scholen, uitvalswegen, winkels en NS-station Alkmaar-Noord. Met de fiets bent u in ca. 15 minuten in de binnenstad van Alkmaar. Aanvaarding per 1 september 2021. Lees meer

Bouwjaar:
2002
Wonen:
146 m2
Inhoud:
481 m3
Kamers:
5

In de populaire woonwijk “Vroonermeer” is gelegen deze royale fraai afgewerkte eengezinswoning. Dankzij de uitbouw op de begane grond en eerste verdieping en de dakopbouw beschikt deze woning over 3 royale woonlagen met volop leefruimte.

De achtertuin ligt gunstig op de zon gesitueerd (zuiden), aangelegd met sierbestrating en u heeft hier de beschikking over een houten berging alsmede toegang via een poort naar de achtergelegen steeg.

De woning is heerlijk rustig, kindvriendelijk gelegen in een autoluwe straat. De basisschool en een speelveldje vindt u op loopafstand. Met de fiets bereikt u via het voorgelegen fietstunneltje gemakkelijk het grote winkelcentrum De Mare. Het stadscentrum en station Alkmaar zijn tevens op korte fietsafstand van de woning gelegen.

Indeling
Begane grond
Ruim entree met toegang tot licht betegelde toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje, de trapopgang naar de verdieping, de tuingerichte woonkamer die in de achtergevel is voorzien van raam en een deur die reiken van het plafond tot aan de vloer. Door deze hoge ramen valt het daglicht royaal binnen. De L-vormige open keuken is voorzien van een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. De begane grondvloer is voorzien van een laminaat vloer en de wanden zijn licht afgewerkt.

1e verdieping
Overloop met toegang tot vaste kast en een praktische wasruimte. Tevens op deze verdieping twee ruime slaapkamers over de volle breedte van de voorgevel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een royale inloopkledingkast. De badkamer is iets vergroot en is ingericht met een aparte douche, hoekligbad, wastafel en een 2e toilet. De gehele verdieping heeft een mooie laminaatvloer en licht afgewerkte wanden.

2e verdieping
Via vaste trap bereikt u de volwaardige 2e verdieping (door plaatsing van een dakopbouw). Vaste kast met CV-opstelling. Thans een inpandige berging, echter deze is voorbereid om een 2e badkamer in te realiseren, twee royale slaapkamers waarvan 1 met een vaste kastenwand, beide slaapkamers zijn over de breedte van de woning.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 2003. Woonoppervlakte: 146 m2. Inhoud: 481 m3. Perceeloppervlakte: 121m2. Berging ca. 8 m2.
-Zonnige achtertuin gelegen op het zuiden, met houten berging en achterom.
-Een ruime woning met 4 royale slaapkamers.
-De woning is voorbereid op een tweede badkamer op de 2e verdieping.
-Zeer rustig gelegen aangezien de woning in een autoluwe straat gelegen is.
-Gelegen in populaire woonwijk, nabij voorzieningen zoals scholen, uitvalswegen, winkels en NS-station Alkmaar-Noord. Met de fiets bent u in ca. 15 minuten in de binnenstad van Alkmaar.

Aanvaarding per 1 september 2021.

GERELATEERDE WONINGEN

Verkocht onder
voorbehoud

Alkmaar
Koggewaard 204

Instapklare moderne TUSSENWONING in leuke en groene kindvriendelijke woonwijk. Gelegen in de wijk 'Huiswaard II' biedt deze woning niet alleen een...
Verkocht onder
voorbehoud

Alkmaar
Zandkreek 64

Ruime TUSSENWONING met stenen berging en overkapping aan de voorzijde, achtertuin op het zuiden. De woning ligt zeer centraal en is...
Verkocht onder
voorbehoud

Alkmaar
Stalpaertstraat 21

Op een heerlijk rustige locatie, aan de rand van de gezellige woonwijk Overdie ligt deze ruime MIDDENWONING met achtertuin voorzien van...