Alkmaar
Tuinderspad 149

TE HUUR: Energiezuinig en ruim 3-KAMER APPARTEMENT met BALKON en VRIJ UITZICHT! Prima ligging op de hoogste (7e) etage met vrij uitzicht, gelegen aan de rand van park 'Oosterhout' en op loopafstand van de binnenstad van Alkmaar. Het betreft een prima onderhouden appartement met een luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een ruime woonkamer die via de openslaande deuren toegang verleent tot het balkon gelegen op het oosten. Doordat u op de bovenste etage woont en door de hoekligging van het appartement heeft u door elk raam een fraai uitzicht over het park Oosterhout. De locatie van dit appartement is bijzonder goed; gelegen aan de rand van Alkmaar, nabij de ring en binnen enkele minuten bereikt u de A9 richting Haarlem/Amsterdam. De Alkmaarse binnenstad is gelegen op korte afstand, evenals het NS station. Mocht u met de bus willen is er voor het appartementencomplex een bushalte gelegen (ca. 150 meter lopen). Ook op loopafstand van kleinschalig winkelcentrum met o.a. een AH, Lidl en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Indeling Begane grond Gezamenlijke entree met belplateau en brievenbussen, hal met trappenhuis en lift. Tevens is er toegang tot de parkeerkelder met een eigen parkeerplaats en de gezamenlijke fietsenberging. 7e verdieping Bereikbaar via lift en er is slechts 1 ander (naastgelegen appartement) op deze etage gelegen. Entree, lange gang (met meterkast) met toegang tot alle ruimtes, zoals: was/stookruimte met boiler, slaapkamer, moderne badkamer met (inloop)douche en wastafel, tweede ruime slaapkamer, riante woonkamer met open keuken (met inbouwapparatuur) en het balkon welke is gelegen op het oosten. Bijzonderheden Bouwjaar: 2008. Woonoppervlakte ca. 83 m2 en een balkon ca. 6 m2 -De woning wordt voor minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar verhuurd. -De bijdrage in de servicekosten bedragen € 80,- per maand (incl. 15,- voorschot waterverbruik). -Volledig geïsoleerd. -Eigen prive parkeerplaats (overdekt) en parkeerplaatsen op parkeerterrein VVE. -Stallingsplaats voor twee fietsen. -2 slaapkamers. -Het appartement is geheel gestoffeerd (vloer- en raambekleding). -Geen huisdieren toegestaan, niet-rokers. -Om in aanmerking te komen dient u uw laatste 3 loonstroken, werkgeversverklaring en identiteitsbewijs te overleggen. Aanvaarding: eind februari 2021 Lees meer

Bouwjaar:
2008
Wonen:
83 m2
Inhoud:
268 m3
Kamers:
3

TE HUUR: Energiezuinig en ruim 3-KAMER APPARTEMENT met BALKON en VRIJ UITZICHT!
Prima ligging op de hoogste (7e) etage met vrij uitzicht, gelegen aan de rand van park ‘Oosterhout’ en op loopafstand van de binnenstad van Alkmaar.

Het betreft een prima onderhouden appartement met een luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een ruime woonkamer die via de openslaande deuren toegang verleent tot het balkon gelegen op het oosten. Doordat u op de bovenste etage woont en door de hoekligging van het appartement heeft u door elk raam een fraai uitzicht over het park Oosterhout.
De locatie van dit appartement is bijzonder goed; gelegen aan de rand van Alkmaar, nabij de ring en binnen enkele minuten bereikt u de A9 richting Haarlem/Amsterdam.

De Alkmaarse binnenstad is gelegen op korte afstand, evenals het NS station. Mocht u met de bus willen is er voor het appartementencomplex een bushalte gelegen (ca. 150 meter lopen). Ook op loopafstand van kleinschalig winkelcentrum met o.a. een AH, Lidl en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling
Begane grond
Gezamenlijke entree met belplateau en brievenbussen, hal met trappenhuis en lift. Tevens is er toegang tot de parkeerkelder met een eigen parkeerplaats en de gezamenlijke fietsenberging.

7e verdieping
Bereikbaar via lift en er is slechts 1 ander (naastgelegen appartement) op deze etage gelegen.

Entree, lange gang (met meterkast) met toegang tot alle ruimtes, zoals: was/stookruimte met boiler, slaapkamer, moderne badkamer met (inloop)douche en wastafel, tweede ruime slaapkamer, riante woonkamer met open keuken (met inbouwapparatuur) en het balkon welke is gelegen op het oosten.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 2008. Woonoppervlakte ca. 83 m2 en een balkon ca. 6 m2
-De woning wordt voor minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar verhuurd.
-De bijdrage in de servicekosten bedragen € 80,- per maand (incl. 15,- voorschot waterverbruik).
-Volledig geïsoleerd.
-Eigen prive parkeerplaats (overdekt) en parkeerplaatsen op parkeerterrein VVE.
-Stallingsplaats voor twee fietsen.
-2 slaapkamers.
-Het appartement is geheel gestoffeerd (vloer- en raambekleding).
-Geen huisdieren toegestaan, niet-rokers.
-Om in aanmerking te komen dient u uw laatste 3 loonstroken, werkgeversverklaring en identiteitsbewijs te overleggen.

Aanvaarding: eind februari 2021

GERELATEERDE WONINGEN

Verhuurd onder
voorbehoud

Alkmaar
Van Ostadelaan 62

DEZE WONING IS REEDS VOLGEPLAND VOOR BEZICHTIGINGEN. HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM BIJ DEZE WONING TE KOMEN KIJKEN. Dit...
Verhuurd

Alkmaar
Cornelis Pronklaan 33

TE HUUR (DEELS) GEMEUBILEERD EN GEHEEL GERENOVEERD EN GEMODERNISEERD 3-KAMERAPPARTEMENT GELEGEN OP DE 3E (HOOGSTE) ETAGE VAN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX. Het...
Verhuurd

Alkmaar
Jan van Goyenstraat 294

TE HUUR (MAX 2 JAAR) GESTOFFEERD EN GEHEEL GERENOVEERD 3-KAMER APPARTEMENT. De woning is gunstig gelegen nabij het winkelcentrum De...