Alkmaar
Van Ostadelaan 62

DEZE WONING IS REEDS VOLGEPLAND VOOR BEZICHTIGINGEN. HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM BIJ DEZE WONING TE KOMEN KIJKEN. Dit bijzonder leuke 3-KAMERAPPARTEMENT met BALKON en EIGEN BERGING is gelegen op de vierde woonlaag. Het appartement is geheel verbouwd en heeft momenteel twee slaapkamers. Het appartement heeft een mooie, groene ligging in woonwijk De Hoef nabij diverse winkels van het gerenoveerde winkelcentrum de Hoef en dichtbij het NS-station. Vanuit het appartement en vanaf het balkon heeft u een vrij en groen uitzicht! Kelder Zeer ruime inpandige berging v.v. verlichting. Tevens bevindt zich hier ook een gezamenlijke fietsenberging. Begane grond Entree, trappenhuis en opstelling brievenbussen, intercom-installatie. 4e etage Entree, hal met intercom, vaste kast, toiletruimte, slaapkamer, moderne keuken voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie en combi magnetron. Tevens blijft in de keuken nog een kast staan. Via de keuken is het balkon bereikbaar en ook de gemoderniseerde badkamer met douche en wastafel. Woonkamer met keurig gestuukte wanden en plafond heeft een vaste kast en deur naar 2e slaapkamer. Het balkon is zowel via de keuken als via de 2e slaapkamer te bereiken. Het appartement is v.v. een keurige laminaatvloer. Bijzonderheden -Bouwjaar: 1962. Woonoppervlakte: ca. 58m² (excl. balkon ca. 8m²). -Inhoud: ca. 175m3. Berging. ca. 16m² -Gratis parkeren nabij het appartement. Tijdelijk huurcontract voor maximaal 2 jaar. -Waarborgsom ter hoogte van 2x de maandhuur. -Bijdrage huurder in de servicekosten zijn € 60,- per maand. -Nutsvoorzieningen komen op eigen naam. -Geschikt voor max. twee personen, niet-rokend en geen huisdieren toegestaan. Kale huurprijs: € 740,- p/mnd. excl. € 60,- servicekosten p/mnd, excl. gas/water/elektriciteit, excl. gemeentelijke lasten en nutsvoorzieningen. Aanvaarding per direct. Lees meer

Bouwjaar:
1962
Wonen:
58 m2
Inhoud:
175 m3
Kamers:
3

DEZE WONING IS REEDS VOLGEPLAND VOOR BEZICHTIGINGEN.
HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM BIJ DEZE WONING TE KOMEN KIJKEN.

Dit bijzonder leuke 3-KAMERAPPARTEMENT met BALKON en EIGEN BERGING is gelegen op de vierde woonlaag. Het appartement is geheel verbouwd en heeft momenteel twee slaapkamers. Het appartement heeft een mooie, groene ligging in woonwijk De Hoef nabij diverse winkels van het gerenoveerde winkelcentrum de Hoef en dichtbij het NS-station. Vanuit het appartement en vanaf het balkon heeft u een vrij en groen uitzicht!

Kelder
Zeer ruime inpandige berging v.v. verlichting. Tevens bevindt zich hier ook een gezamenlijke fietsenberging.

Begane grond
Entree, trappenhuis en opstelling brievenbussen, intercom-installatie.

4e etage
Entree, hal met intercom, vaste kast, toiletruimte, slaapkamer, moderne keuken voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie en combi magnetron. Tevens blijft in de keuken nog een kast staan. Via de keuken is het balkon bereikbaar en ook de gemoderniseerde badkamer met douche en wastafel. Woonkamer met keurig gestuukte wanden en plafond heeft een vaste kast en deur naar 2e slaapkamer. Het balkon is zowel via de keuken als via de 2e slaapkamer te bereiken. Het appartement is v.v. een keurige laminaatvloer.

Bijzonderheden
-Bouwjaar: 1962. Woonoppervlakte: ca. 58m² (excl. balkon ca. 8m²).
-Inhoud: ca. 175m3. Berging. ca. 16m²
-Gratis parkeren nabij het appartement.

Tijdelijk huurcontract voor maximaal 2 jaar.
-Waarborgsom ter hoogte van 2x de maandhuur.
-Bijdrage huurder in de servicekosten zijn € 60,- per maand.
-Nutsvoorzieningen komen op eigen naam.
-Geschikt voor max. twee personen, niet-rokend en geen huisdieren toegestaan.

Kale huurprijs: € 740,- p/mnd. excl. € 60,- servicekosten p/mnd, excl. gas/water/elektriciteit, excl. gemeentelijke lasten en nutsvoorzieningen.

Aanvaarding per direct.