Alkmaar
Zandkreek 64

Ruime TUSSENWONING met stenen berging en overkapping aan de voorzijde, achtertuin op het zuiden. De woning ligt zeer centraal en is kindvriendelijk gelegen in groene wijk ‘De Horn’. Ook de natuur ligt binnen handbereik, met ‘Park Rekerhout’ op 10 minuten loopafstand. De woning is voorzien van 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot een extra slaapkamer op de zolderverdieping. De keuken, badkamer met bad en douche zijn eenvoudig uitgevoerd en dienen enige modernisering. Er is mogelijkheid tot parkeren op eigen erf. INDELING Voortuin: Deze is voorzien van een stenen berging met elektra, een overkapping en de mogelijkheid om te parkeren op eigen erf met 2 auto’s. Begane grond: Entree, meterkast, toiletruimte, tuingerichte woonkamer een open keuken welke eenvoudig is uitgevoerd en dienen enige modernisering. 1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, ligbad, douche, en wastafelmeubel. Vaste trap naar de zolderverdieping. 2e verdieping: Voorzolder met opstelling cv-ketel, wasmachine en droger aansluiting. Daarnaast bevindt zich op de tweede verdieping een 4e slaapkamer met mogelijkheid tot een 5e slaapkamer. De zolderverdieping heeft veel opbergruimte d.m.v. knieschotten over de gehele breedte van het huis. KENMERKEN Inhoud 398 m3, woonoppervlakte 115 m2, externe bergruimte 6 m2, perceeloppervlakte 172m2, bouwjaar 1980, aanvaarding in overleg, de grond is uitgegeven in erfpacht, de canon is afgekocht tot en met 1 maart 2029. BIJZONDERHEDEN Bouwjaar 1980. Woonoppervlakte ca 115m2, perceel 172m2 inhoud ca 400m3 De woning is verhuurd geweest en er zal een niet zelf bewoond clausule, ouderdoms- en asbest clausule worden opgenomen in de koopakte. - Warmtevoorziening en warmwatervoorziening doormiddel van cv-ketel, merk Intergas, bouwjaar 2011; - Buitenschilderwerk voor het laatst gedaan in 2021 - Gehele woning voorzien van dubbele beglazing - De zolderverdieping is voorzien van 2 dakvensters - Parkeer mogelijkheid op eigen erf - Zonnig achtertuin gelegen op het zuiden - Gelegen in een kindvriendelijke wijk, nabij winkelcentrum, scholen en uitvalswegen. -De grond is uitgegeven op erfpacht, de canon is afgekocht tot 1 maart 2029. Lees meer

Bouwjaar:
1980
Wonen:
115 m2
Inhoud:
398 m3
Kamers:
5

Ruime TUSSENWONING met stenen berging en overkapping aan de voorzijde, achtertuin op het zuiden. De woning ligt zeer centraal en is kindvriendelijk gelegen in groene wijk ‘De Horn’. Ook de natuur ligt binnen handbereik, met ‘Park Rekerhout’ op 10 minuten loopafstand. De woning is voorzien van 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot een extra slaapkamer op de zolderverdieping. De keuken, badkamer met bad en douche zijn eenvoudig uitgevoerd en dienen enige modernisering. Er is mogelijkheid tot parkeren op eigen erf.

INDELING
Voortuin:
Deze is voorzien van een stenen berging met elektra, een overkapping en de mogelijkheid om te parkeren op eigen erf met 2 auto’s.

Begane grond:
Entree, meterkast, toiletruimte, tuingerichte woonkamer een open keuken welke eenvoudig is uitgevoerd en dienen enige modernisering.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, ligbad, douche, en wastafelmeubel. Vaste trap naar de zolderverdieping.

2e verdieping:
Voorzolder met opstelling cv-ketel, wasmachine en droger aansluiting. Daarnaast bevindt zich op de tweede verdieping een 4e slaapkamer met mogelijkheid tot een 5e slaapkamer.
De zolderverdieping heeft veel opbergruimte d.m.v. knieschotten over de gehele breedte van het huis.

KENMERKEN
Inhoud 398 m3, woonoppervlakte 115 m2, externe bergruimte 6 m2, perceeloppervlakte 172m2, bouwjaar 1980, aanvaarding in overleg, de grond is uitgegeven in erfpacht, de canon is afgekocht tot en met 1 maart 2029.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar 1980. Woonoppervlakte ca 115m2, perceel 172m2 inhoud ca 400m3
De woning is verhuurd geweest en er zal een niet zelf bewoond clausule, ouderdoms- en asbest clausule worden opgenomen in de koopakte.
– Warmtevoorziening en warmwatervoorziening doormiddel van cv-ketel, merk Intergas, bouwjaar 2011;
– Buitenschilderwerk voor het laatst gedaan in 2021
– Gehele woning voorzien van dubbele beglazing
– De zolderverdieping is voorzien van 2 dakvensters
– Parkeer mogelijkheid op eigen erf
– Zonnig achtertuin gelegen op het zuiden
– Gelegen in een kindvriendelijke wijk, nabij winkelcentrum, scholen en uitvalswegen.
-De grond is uitgegeven op erfpacht, de canon is afgekocht tot 1 maart 2029.

GERELATEERDE WONINGEN

Verkocht onder
voorbehoud

Alkmaar
Koggewaard 204

Instapklare moderne TUSSENWONING in leuke en groene kindvriendelijke woonwijk. Gelegen in de wijk 'Huiswaard II' biedt deze woning niet alleen een...
Verkocht

Alkmaar
Schoenmakerstraat 92

WEGENS ENORME BELANGSTELLING VOOR DIT APPARTEMENT IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGINGSAANVRAAG TE DOEN. PERFECT AFGEWERKT 3-KAMERAPPARTEMENT MET...
Verkocht

Alkmaar
Bellinihof 14

Dit fraai afgewerkte 2-KAMER APPARTEMENT is gelegen in de rustige en populaire woonwijk Bergermeer nabij de binnenstad van Alkmaar. Het...