Alkmaar
Zeswielen 1

LET OP: HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 450.000,- k.k. Dit KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE WOONHUIS MET AANGEBOUWDE GARAGE ligt op een ruim perceel van ca. 400 m2, maar toch nog op loopafstand van de stad! BENT U OP ZOEK NAAR RUIMTE OM DE WONING EN EEN LIGGING VLAKBIJ HET CENTRUM VAN ALKMAAR? KOM DAN KIJKEN BIJ DIT WOONHUIS met AANGEBOUWDE GARAGE! De woning is prachtig gelegen aan de Hoornse Vaart op korte afstand van het centrum, NS-station, scholen en winkels. Rondom de woning ligt een fijne tuin. Met name in de achtertuin heeft u veel privacy, er is een ruime voortuin met leuk uitzicht richting de vaart, royale oprit met parkeerplaats voor meerdere auto's. De woning ligt lekker ruim naast een stuk braakliggende grond. Mogelijkheid voor het afmeren van een bootje in de Hoornse vaart. Indeling Begane grond Entree, gang met meterkast, trapkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. L-vormige woonkamer (circa 30m2) met een erker aan de voorzijde, een schouw en knusse (eet)kamer met fraai uitzicht richting de Hoornse vaart. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Ook via de zijkamer kunt u middels openslaande deuren naar de voortuin welke is v.v. een ruim terras. Een half open keuken v.v. enkele inbouwapparatuur en een deur naar de naastgelegen garage, welke inpandig is te bereiken. Garage De stenen aangebouwde garage heeft een klepdeur aan de voorzijde en een loopdeur naar de achtertuin aan de achterzijde. De garage heeft een zadeldak gedekt met pannen, vaste kasten en is v.v. elektra en de omvormer voor de zonnepanelen. Afmeting van de garage is ca. 6,30 x 4,50, een ideale werk/klusruimte! Tuin Voortuin met een groot terras, royale oprit voor meerdere auto’s en een besloten achtertuin met overkapping en een achterom. Tuinligging in achtertuin is noordwest en de voortuin is op het zuidoosten gelegen. De hele dag is er wel ergens zon in de tuin! Eerste verdieping Overloop, drie goede slaapkamers, allen v.v. praktische vaste kasten en een geheel gemoderniseerde badkamer (2016) met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Zolderverdieping Via een vlizotrap is de ruime zolderverdieping te bereiken. De opstelling voor de CV en veel bergruimte is hier te vinden. Deze ruimte is voorzien van een daglichttoetreding middels het ronde zijraam. Bijzonderheden Bouwjaar: 1937. Perceelgrootte 406 m2, woonoppervlakte circa 82 m2 + overige inpandige bergruimte 9 m2 (zolder) + 28 m2 (garage). Veranda van circa 2,80 x 7,50 m. Inhoud: circa 350 m3. -De woning heeft een leuke ligging tegenover de Hoornse Vaart en een vrij uitzicht. -De woning is grotendeels gerenoveerd in 2003. -Het dak van de woning is vervangen in 2011 (o.a. pannen en panlatten). -Goten vervangen in 2011 (hout). -Kunststof ramen- en kozijnen geplaatst in 2010. -Badkamer is vervangen in 2016. -Zonnepanelen (18 st) met een jaaropbrengst van ca. 4200 kwh. Thans gehuurd. Aanvaarding: in overleg Lees meer

Bouwjaar:
1937
Wonen:
85 m2
Inhoud:
350 m3
Kamers:
5

LET OP: HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 450.000,- k.k.

Dit KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE WOONHUIS MET AANGEBOUWDE GARAGE ligt op een ruim perceel van ca. 400 m2, maar toch nog op loopafstand van de stad!

BENT U OP ZOEK NAAR RUIMTE OM DE WONING EN EEN LIGGING VLAKBIJ HET CENTRUM VAN ALKMAAR? KOM DAN KIJKEN BIJ DIT WOONHUIS met AANGEBOUWDE GARAGE!

De woning is prachtig gelegen aan de Hoornse Vaart op korte afstand van het centrum, NS-station, scholen en winkels. Rondom de woning ligt een fijne tuin. Met name in de achtertuin heeft u veel privacy, er is een ruime voortuin met leuk uitzicht richting de vaart, royale oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s. De woning ligt lekker ruim naast een stuk braakliggende grond. Mogelijkheid voor het afmeren van een bootje in de Hoornse vaart.

Indeling
Begane grond
Entree, gang met meterkast, trapkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. L-vormige woonkamer (circa 30m2) met een erker aan de voorzijde, een schouw en knusse (eet)kamer met fraai uitzicht richting de Hoornse vaart. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Ook via de zijkamer kunt u middels openslaande deuren naar de voortuin welke is v.v. een ruim terras. Een half open keuken v.v. enkele inbouwapparatuur en een deur naar de naastgelegen garage, welke inpandig is te bereiken.

Garage
De stenen aangebouwde garage heeft een klepdeur aan de voorzijde en een loopdeur naar de achtertuin aan de achterzijde. De garage heeft een zadeldak gedekt met pannen, vaste kasten en is v.v. elektra en de omvormer voor de zonnepanelen. Afmeting van de garage is ca. 6,30 x 4,50, een ideale werk/klusruimte!

Tuin
Voortuin met een groot terras, royale oprit voor meerdere auto’s en een besloten achtertuin met overkapping en een achterom. Tuinligging in achtertuin is noordwest en de voortuin is op het zuidoosten gelegen. De hele dag is er wel ergens zon in de tuin!

Eerste verdieping
Overloop, drie goede slaapkamers, allen v.v. praktische vaste kasten en een geheel gemoderniseerde badkamer (2016) met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een 2e toilet.

Zolderverdieping
Via een vlizotrap is de ruime zolderverdieping te bereiken. De opstelling voor de CV en veel bergruimte is hier te vinden. Deze ruimte is voorzien van een daglichttoetreding middels het ronde zijraam.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 1937. Perceelgrootte 406 m2, woonoppervlakte circa 82 m2 + overige inpandige bergruimte 9 m2 (zolder) + 28 m2 (garage). Veranda van circa 2,80 x 7,50 m. Inhoud: circa 350 m3.
-De woning heeft een leuke ligging tegenover de Hoornse Vaart en een vrij uitzicht.
-De woning is grotendeels gerenoveerd in 2003.
-Het dak van de woning is vervangen in 2011 (o.a. pannen en panlatten).
-Goten vervangen in 2011 (hout).
-Kunststof ramen- en kozijnen geplaatst in 2010.
-Badkamer is vervangen in 2016.
-Zonnepanelen (18 st) met een jaaropbrengst van ca. 4200 kwh. Thans gehuurd.

Aanvaarding: in overleg

GERELATEERDE WONINGEN

Verkocht onder
voorbehoud

Alkmaar
Koggewaard 204

Instapklare moderne TUSSENWONING in leuke en groene kindvriendelijke woonwijk. Gelegen in de wijk 'Huiswaard II' biedt deze woning niet alleen een...
Verkocht

Alkmaar
Zandkreek 64

Ruime TUSSENWONING met stenen berging en overkapping aan de voorzijde, achtertuin op het zuiden. De woning ligt zeer centraal en is...
Verkocht onder
voorbehoud

Alkmaar
Hofstraat 4 - A

Bent u op zoek naar een bijzonder appartement (maisonnette) met apart gelegen achterhuis met eigen opgang in het oude stadscentrum van...