Broek Op Langedijk
Westeinde 8

Deze recent gebouwde MIDDENWONING gelegen in de populaire woonwijk ‘Broekrijk’ is echt een woning die u niet mag missen! Het betreft een royale woning met zonnepanelen, zeer goed geïsoleerd (energielabel A) en veel woonruimte! Ook de ligging van deze woning is perfect, met de achtertuin aan doorgaand vaarwater waar u met een bootje naar het Duizend Eilandenrijk en via het sluisje richting Alkmaar kunt varen. Lopend een boodschap doen is ook mogelijk aangezien het winkelcentrum ‘De Broekerveiling’ tegenover de woning is gelegen. Kortom, een heerlijke woning met tuin op het zuiden en gelegen op een toplocatie nabij alle voorzieningen! Indeling Begane grond Entree, hal met toilet en meterkast, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met overkapping. De ruime open hoekkeuken is van alle luxe voorzien en via het keukenraam heeft u leuk vrij uitzicht. De wanden en vloeren zijn keurig afgewerkt. De tuin met overkapping ligt gunstig, op het zuiden en is een heerlijke plek om te vertoeven zeker in combinatie met de steiger aan het water. 1e verdieping Overloop, Royale (ouder)slaapkamer, er zijn van twee kamers 1 grote slaapkamer gemaakt. Daarnaast is er nog een ruime tweede slaapkamer. Moderne badkamer met een douchegelegenheid, wastafel en een tweede toilet. 2e verdieping Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping die ruimte biedt aan twee prima (kinder)kamers. Daarnaast een voorzolder met extra (klus/werkplek) en een aparte ruimte voor opstelling CV-combiketel en de wasmachine en droger. Boven beide slaapkamers is er ook nog een bergvliering gecreëerd. Echt een heerlijke verdieping voor vele doeleinden geschikt! Bijzonderheden Bouwjaar: 2014. Woonoppervlakte: 126 m2. Inhoud: 452 m3. Externe berging: ca. 6 m2. Perceel: 143 m2. - Betreft een nieuwe woning (2014). Energielabel A. 3 eigen zonnepanelen. - Middenwoning met 4 ruime slaapkamers. - Voorzien van kunststof ramen/kozijnen/deuren met HR++ isolatieglas. - Luxe keuken en luxe sanitaire voorzieningen. - Eiken vloer op de begane grond welke in visgraat is gelegd. - Elektrische rolluiken op de eerste verdieping. - Design radiatoren op de begane grond. - Achtertuin op het zuiden, met een overkapping. - Glasvezelaansluiting. - Gelegen aan doorgaand vaarwater, uw boot ligt letterlijk achter uw woning! - Lopend boodschappen doen, ligging tegenover het winkelcentrum. - Fietsenberging. - Eigen oprit met parkeerplek voor 2 auto's - De woning heeft een centrale ligging bij winkelcentrum de Broekerveiling en in de directe nabijheid van lagere en middelbare scholen, goede aansluitingen op openbaar vervoervoorzieningen (bus/trein) en uitvalswegen (N242/ N245 richting de A9). Aanvaarding: uiterlijk eind juli 2021. Lees meer

Bouwjaar:
2014
Wonen:
126 m2
Inhoud:
452 m3
Kamers:
5

Deze recent gebouwde MIDDENWONING gelegen in de populaire woonwijk ‘Broekrijk’ is echt een woning die u niet mag missen!
Het betreft een royale woning met zonnepanelen, zeer goed geïsoleerd (energielabel A) en veel woonruimte! Ook de ligging van deze woning is perfect, met de achtertuin aan doorgaand vaarwater waar u met een bootje naar het Duizend Eilandenrijk en via het sluisje richting Alkmaar kunt varen. Lopend een boodschap doen is ook mogelijk aangezien het winkelcentrum ‘De Broekerveiling’ tegenover de woning is gelegen.
Kortom, een heerlijke woning met tuin op het zuiden en gelegen op een toplocatie nabij alle voorzieningen!

Indeling
Begane grond
Entree, hal met toilet en meterkast, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met overkapping. De ruime open hoekkeuken is van alle luxe voorzien en via het keukenraam heeft u leuk vrij uitzicht. De wanden en vloeren zijn keurig afgewerkt. De tuin met overkapping ligt gunstig, op het zuiden en is een heerlijke plek om te vertoeven zeker in combinatie met de steiger aan het water.

1e verdieping
Overloop, Royale (ouder)slaapkamer, er zijn van twee kamers 1 grote slaapkamer gemaakt. Daarnaast is er nog een ruime tweede slaapkamer. Moderne badkamer met een douchegelegenheid, wastafel en een tweede toilet.

2e verdieping
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping die ruimte biedt aan twee prima (kinder)kamers. Daarnaast een voorzolder met extra (klus/werkplek) en een aparte ruimte voor opstelling CV-combiketel en de wasmachine en droger. Boven beide slaapkamers is er ook nog een bergvliering gecreëerd. Echt een heerlijke verdieping voor vele doeleinden geschikt!

Bijzonderheden
Bouwjaar: 2014. Woonoppervlakte: 126 m2. Inhoud: 452 m3. Externe berging: ca. 6 m2. Perceel: 143 m2.
– Betreft een nieuwe woning (2014). Energielabel A. 3 eigen zonnepanelen.
– Middenwoning met 4 ruime slaapkamers.
– Voorzien van kunststof ramen/kozijnen/deuren met HR++ isolatieglas.
– Luxe keuken en luxe sanitaire voorzieningen.
– Eiken vloer op de begane grond welke in visgraat is gelegd.
– Elektrische rolluiken op de eerste verdieping.
– Design radiatoren op de begane grond.
– Achtertuin op het zuiden, met een overkapping.
– Glasvezelaansluiting.
– Gelegen aan doorgaand vaarwater, uw boot ligt letterlijk achter uw woning!
– Lopend boodschappen doen, ligging tegenover het winkelcentrum.
– Fietsenberging.
– Eigen oprit met parkeerplek voor 2 auto’s
– De woning heeft een centrale ligging bij winkelcentrum de Broekerveiling en in de directe nabijheid van lagere en middelbare scholen, goede aansluitingen op openbaar vervoervoorzieningen (bus/trein) en uitvalswegen (N242/ N245 richting de A9).

Aanvaarding: uiterlijk eind juli 2021.