Heerhugowaard
Amstel 38

Deze scherp geprijsde, goed onderhouden TUSSENWONING nu te koop! De woning is de laatste paar jaar al gemoderniseerd zo is er volledig isolatieglas aangebracht en zijn het sanitair en de keuken gemoderniseerd. De woning heeft een zonnige achtertuin op het zuidwesten met berging en een achterom. De woning heeft 3 slaapkamers en op de zolderverdieping is er thans een grote multifunctionele ruimte voor evt. een extra slaapkamer of thuiswerkplek. De zolder is voorzien van een dakvenster. Kortom een fijne eengezinswoning gelegen in woonwijk nabij supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Indeling Begane grond Berging voor de fietsen van ca. 6 m2 in de voortuin van de woning. Entree, gang met meterkast en toiletruimte. Moderne open keuken, in rechte opstelling geplaatst is gelegen aan de straatzijde van de woning. De keuken is o.a. voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en een losse koelkast. Ruime woonkamer met deur naar de achtertuin en een vaste kast onder de trap. Trapopgang naar eerste verdieping. De tuin is goed gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin staat een houten berging waar tevens een achteruitgang is gesitueerd. 1e verdieping Overloop, 3 goede slaapkamers en badkamer voorzien van douche, wastafel en een 2e toilet. De badkamer op de eerste verdieping is (nog) niet gemoderniseerd. Een wastafelmeubel met dubbele spoelbak incl. kranen, een (wand)closet met inbouwstortbak, mechanische ventilatie en witte tegels (als in het toilet op de begane grond) zijn reeds aanwezig en kunnen door de koper(s) worden overgenomen. 2e verdieping Ruime zolder met opstelling CV-combiketel (Intergas 2012) en wasmachineaansluiting. Op deze ruime zolderverdieping is er de ruimte voor een extra slaapkamer of thuiswerkplek. De zolder heeft een Velux dakvenster. Bijzonderheden Bouwjaar 1983. Inhoud circa 327 m3, woonoppervlakte circa 96 m2. Perceeloppervlakte 127 m2, -Verwarming en warmwater doormiddel van een CV-combiketel (2012 eigendom); -De panelen voor een zonneboiler ligging nog op het achterdakvlak; deze zijn thans niet aangesloten. -Elektra voorzien van 7 automaten met een aardlekschakelaar; -Woning is geheel voorzien van isolatieglas, dak, muur en vloerisolatie aanwezig (vanuit de nieuwbouw); -Leuke ligging nabij scholen, supermarkt, winkelcentrum ‘Middenwaard’ en uitvalswegen. Aanvaarding: februari 2021 Lees meer

Bouwjaar:
1983
Wonen:
96 m2
Inhoud:
327 m3
Kamers:
5

Deze scherp geprijsde, goed onderhouden TUSSENWONING nu te koop!

De woning is de laatste paar jaar al gemoderniseerd zo is er volledig isolatieglas aangebracht en zijn het sanitair en de keuken gemoderniseerd. De woning heeft een zonnige achtertuin op het zuidwesten met berging en een achterom. De woning heeft 3 slaapkamers en op de zolderverdieping is er thans een grote multifunctionele ruimte voor evt. een extra slaapkamer of thuiswerkplek. De zolder is voorzien van een dakvenster. Kortom een fijne eengezinswoning gelegen in woonwijk nabij supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling

Begane grond
Berging voor de fietsen van ca. 6 m2 in de voortuin van de woning.
Entree, gang met meterkast en toiletruimte. Moderne open keuken, in rechte opstelling geplaatst is gelegen aan de straatzijde van de woning. De keuken is o.a. voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en een losse koelkast. Ruime woonkamer met deur naar de achtertuin en een vaste kast onder de trap. Trapopgang naar eerste verdieping. De tuin is goed gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin staat een houten berging waar tevens een achteruitgang is gesitueerd.

1e verdieping
Overloop, 3 goede slaapkamers en badkamer voorzien van douche, wastafel en een 2e toilet. De badkamer op de eerste verdieping is (nog) niet gemoderniseerd. Een wastafelmeubel met dubbele spoelbak incl. kranen, een (wand)closet met inbouwstortbak, mechanische ventilatie en witte tegels (als in het toilet op de begane grond) zijn reeds aanwezig en kunnen door de koper(s) worden overgenomen.

2e verdieping
Ruime zolder met opstelling CV-combiketel (Intergas 2012) en wasmachineaansluiting. Op deze ruime zolderverdieping is er de ruimte voor een extra slaapkamer of thuiswerkplek. De zolder heeft een Velux dakvenster.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1983. Inhoud circa 327 m3, woonoppervlakte circa 96 m2. Perceeloppervlakte 127 m2,
-Verwarming en warmwater doormiddel van een CV-combiketel (2012 eigendom);
-De panelen voor een zonneboiler ligging nog op het achterdakvlak; deze zijn thans niet aangesloten.
-Elektra voorzien van 7 automaten met een aardlekschakelaar;
-Woning is geheel voorzien van isolatieglas, dak, muur en vloerisolatie aanwezig (vanuit de nieuwbouw);
-Leuke ligging nabij scholen, supermarkt, winkelcentrum ‘Middenwaard’ en uitvalswegen.

Aanvaarding: februari 2021