Heiloo
Dirk Bakkerhof 26

Bent u op zoek naar een modern appartement, welke luxe is afgewerkt en gelegen is op loopafstand van de winkels en het treinstation? Dan is dit 2-kamer appartement in Heiloo zeker uw bezichtiging waard! Het appartement is in 2016 geheel gerenoveerd en aangepast aan de moderne eisen. Het complex is kleinschalig en beschikt over een lift. Het appartement wordt aangeboden inclusief eigen garage van ca. 24m². Vanuit Heiloo vertrekt er 2 x per uur een intercity die u in ca. 30 minuten naar Amsterdam brengt. Het appartement is luxe uitgevoerd met een eiken houten vloer, hoge plinten en glad gestuukte wanden en plafonds. Indeling Begane grond Centrale entree, intercominstallatie en lift. Het appartement beschikt over een eigen garage van ruim 24m²! De garage is voorzien van elektra. Tweede verdieping Het appartement (ca. 70m²) is gesitueerd op de tweede verdieping en voorzien van een fraaie eiken houten vloer. De ruime woonkamer heeft fraai lichtinval door de vele ramen aan de terraszijde. De moderne open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. De handgemaakte keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een composiet werkblad. Het gehele appartement heeft glad gestuukte wanden en plafonds. Hoge plinten maken de woonkamer en de andere kamers in het appartement helemaal af! Via een schuifdeur is er vanuit de woonkamer toegang naar het balkon met bergkast. Het balkon (ca. 9 m²) is gesitueerd op het westen, dus dat wordt volop genieten van de zon deze zomer! De ruime en moderne badkamer is voorzien van een douchehoek met glazen deur en een breed wastafelmeubel met dubbele kranen en grote spiegel met verlichting. Er is hier gekozen voor grote vloer- en wandtegels wat zorgt voor een luxe uitstraling. De slaapkamer is tevens voorzien van een praktische inbouwkast voor al uw kleding! Het toiletruimte is modern afgewerkt. Via de hal is er toegang tot een aparte wasruimte/stookruimte (CV- Intergas 2018) welke tevens dienst doet als berging. Het appartement is voorzien van videofoon. Bijzonderheden: Bouwjaar: 1992. Woonoppervlakte ca. 71m² en garage van ca. 24m². -lift aanwezig. -goede ligging op loopafstand van NS station, winkels en restaurants. -ruime parkeergelegenheid nabij het appartement. -het appartement beschikt over een ruime garage van ca. 24m². -gezonde VVE, servicekosten bedragen € 128,75. Aanvaarding in overleg. Lees meer

Bouwjaar:
1992
Wonen:
71 m2
Inhoud:
190 m3
Kamers:
2

Bent u op zoek naar een modern appartement, welke luxe is afgewerkt en gelegen is op loopafstand van de winkels en het treinstation? Dan is dit 2-kamer appartement in Heiloo zeker uw bezichtiging waard! Het appartement is in 2016 geheel gerenoveerd en aangepast aan de moderne eisen. Het complex is kleinschalig en beschikt over een lift. Het appartement wordt aangeboden inclusief eigen garage van ca. 24m². Vanuit Heiloo vertrekt er 2 x per uur een intercity die u in ca. 30 minuten naar Amsterdam brengt.
Het appartement is luxe uitgevoerd met een eiken houten vloer, hoge plinten en glad gestuukte wanden en plafonds.

Indeling
Begane grond
Centrale entree, intercominstallatie en lift. Het appartement beschikt over een eigen garage van ruim 24m²! De garage is voorzien van elektra.

Tweede verdieping
Het appartement (ca. 70m²) is gesitueerd op de tweede verdieping en voorzien van een fraaie eiken houten vloer. De ruime woonkamer heeft fraai lichtinval door de vele ramen aan de terraszijde. De moderne open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. De handgemaakte keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een composiet werkblad. Het gehele appartement heeft glad gestuukte wanden en plafonds. Hoge plinten maken de woonkamer en de andere kamers in het appartement helemaal af! Via een schuifdeur is er vanuit de woonkamer toegang naar het balkon met bergkast. Het balkon (ca. 9 m²) is gesitueerd op het westen, dus dat wordt volop genieten van de zon deze zomer!

De ruime en moderne badkamer is voorzien van een douchehoek met glazen deur en een breed wastafelmeubel met dubbele kranen en grote spiegel met verlichting. Er is hier gekozen voor grote vloer- en wandtegels wat zorgt voor een luxe uitstraling. De slaapkamer is tevens voorzien van een praktische inbouwkast voor al uw kleding! Het toiletruimte is modern afgewerkt. Via de hal is er toegang tot een aparte wasruimte/stookruimte (CV- Intergas 2018) welke tevens dienst doet als berging. Het appartement is voorzien van videofoon.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1992. Woonoppervlakte ca. 71m² en garage van ca. 24m².
-lift aanwezig.
-goede ligging op loopafstand van NS station, winkels en restaurants.
-ruime parkeergelegenheid nabij het appartement.
-het appartement beschikt over een ruime garage van ca. 24m².
-gezonde VVE, servicekosten bedragen € 128,75.

Aanvaarding in overleg.