Oudorp
Breelaan 4

Aan de rand van Oudorp tussen de Hoornse Vaart en de Oudorperpolder is een kleinschalige woonwijk gelegen met niet alledaagse woonhuizen. De woningen zijn uitgevoerd in houtskeletbouw en kenmerken zich door een optimale thermische en akoestische isolatie. Het wijkje is rustig gelegen, alleen bestemmingsverkeer en veel groen. De woning betreft een GESCHAKELDE WONING met oprit voor 1 auto en inpandige berging. De woning is op de eerste verdieping vergroot middels een opbouw boven de voormalige garage. Hierdoor zijn er nu vier slaapkamers op de eerste verdieping. Achter de woning ligt een fraai aangelegde achtertuin op het zuiden. Vanuit de keuken aan de voorzijde van de woning is er mooi uitzicht richting de Hoornse Vaart. Ook de ligging van de woning is gunstig nabij diverse uitvalswegen, scholen en voorzieningen. Het centrum van Alkmaar is op 10 minuten fietsafstand van de woning en de Oudorperpolder ligt op een steenworp afstand. Begane grond Entree, meterkast en moderne toiletruimte. Royale en zeer lichte L-vormige woonkamer. De woonkamer is vergroot met een gedeelte van de voormalige garage. Half-open, moderne keuken (2008) v.v. fraai RVS-fornuis, dubbele oven, bakplaat en vaatwasser. In de keuken staat een royale koelkast (los). De vloer op de begane grond is v.v. mooie brede massief Eiken vloerdelen, in de keuken liggen hardstenen plavuizen. In de woonkamer bevindt zich tevens een praktische trapkast en een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de beschutte en zonnige achtertuin (Z) die u veel privacy biedt. De tuin is fraai aangelegd en heeft een houten berging. Het voorste deel van de voormalige garage is thans in gebruik als praktische fietsenberging. Eerste verdieping Op deze etage bevinden zich 4 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is verdeeld in een slaapgedeelte en kastendeel. Moderne badkamer (’10). De badkamer is v.v. een ligbad, douchehoek, 2e toilet en dubbele wastafel. Overloop met nieuwe vaste trap naar tweede verdieping. Tweede verdieping Zolderverdieping met overloop met opstelling CV-combiketel en wasmachine/droger. Twee extra kamers (met stahoogte van ca. 1,95m), thans in gebruik als game room en wasruimte. Beide kamers zijn v.v. een dakvenster. Bijzonderheden Bouwjaar: 1979. Woonoppervlakte: ca. 130m2 + 6m2 inpandige berging, externe berging ca. 8m2 Inhoud: ca. 470m3. Perceelgrootte: 218 m2. -Aan de voorzijde van de woning is een oprit voor het parkeren van een auto. -De woning verkeert in prima staat en is zonder al te veel aanpassingen zo te betrekken. -Recent schilderwerk aan de buitenzijde (2018) -Zonnepanelen geplaatst 12 st. in 2018. -De houten gevelpanelen aan de achterzijde zijn vervangen. -De achtertuin (ca. 9m breed en ca. 11m diep) biedt veel privacy en is gunstig gelegen op de zon. -Nabij de woning zijn veel voorzieningen en is daarom uitermate geschikt voor gezinnen. Aanvaarding in overleg Lees meer

Bouwjaar:
1979
Wonen:
130 m2
Inhoud:
470 m3
Kamers:
7

Aan de rand van Oudorp tussen de Hoornse Vaart en de Oudorperpolder is een kleinschalige woonwijk gelegen met niet alledaagse woonhuizen. De woningen zijn uitgevoerd in houtskeletbouw en kenmerken zich door een optimale thermische en akoestische isolatie. Het wijkje is rustig gelegen, alleen bestemmingsverkeer en veel groen. De woning betreft een GESCHAKELDE WONING met oprit voor 1 auto en inpandige berging. De woning is op de eerste verdieping vergroot middels een opbouw boven de voormalige garage. Hierdoor zijn er nu vier slaapkamers op de eerste verdieping.

Achter de woning ligt een fraai aangelegde achtertuin op het zuiden. Vanuit de keuken aan de voorzijde van de woning is er mooi uitzicht richting de Hoornse Vaart. Ook de ligging van de woning is gunstig nabij diverse uitvalswegen, scholen en voorzieningen. Het centrum van Alkmaar is op 10 minuten fietsafstand van de woning en de Oudorperpolder ligt op een steenworp afstand.

Begane grond
Entree, meterkast en moderne toiletruimte. Royale en zeer lichte L-vormige woonkamer. De woonkamer is vergroot met een gedeelte van de voormalige garage. Half-open, moderne keuken (2008) v.v. fraai RVS-fornuis, dubbele oven, bakplaat en vaatwasser. In de keuken staat een royale koelkast (los). De vloer op de begane grond is v.v. mooie brede massief Eiken vloerdelen, in de keuken liggen hardstenen plavuizen. In de woonkamer bevindt zich tevens een praktische trapkast en een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de beschutte en zonnige achtertuin (Z) die u veel privacy biedt. De tuin is fraai aangelegd en heeft een houten berging. Het voorste deel van de voormalige garage is thans in gebruik als praktische fietsenberging.

Eerste verdieping
Op deze etage bevinden zich 4 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is verdeeld in een slaapgedeelte en kastendeel. Moderne badkamer (’10). De badkamer is v.v. een ligbad, douchehoek, 2e toilet en dubbele wastafel. Overloop met nieuwe vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping
Zolderverdieping met overloop met opstelling CV-combiketel en wasmachine/droger. Twee extra kamers (met stahoogte van ca. 1,95m), thans in gebruik als game room en wasruimte. Beide kamers zijn v.v. een dakvenster.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 1979. Woonoppervlakte: ca. 130m2 + 6m2 inpandige berging, externe berging ca. 8m2 Inhoud: ca. 470m3. Perceelgrootte: 218 m2.
-Aan de voorzijde van de woning is een oprit voor het parkeren van een auto.
-De woning verkeert in prima staat en is zonder al te veel aanpassingen zo te betrekken.
-Recent schilderwerk aan de buitenzijde (2018)
-Zonnepanelen geplaatst 12 st. in 2018.
-De houten gevelpanelen aan de achterzijde zijn vervangen.
-De achtertuin (ca. 9m breed en ca. 11m diep) biedt veel privacy en is gunstig gelegen op de zon.
-Nabij de woning zijn veel voorzieningen en is daarom uitermate geschikt voor gezinnen.

Aanvaarding in overleg

GERELATEERDE WONINGEN

Verkocht

Oudorp
Ceresstraat 152

Wat een ruimte biedt dit huis! Forse MIDDENWONING met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een vrij en groen...
Verkocht

Oudorp
De Wieken 14

Op een UNIEKE WOONLOCATIE ligt tegenover de Oudorperpolder deze ruime MIDDENWONING met grote BERGING. Op deze plek komt zelden iets te...