Oudorp
Ceresstraat 152

Wat een ruimte biedt dit huis! Forse MIDDENWONING met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een vrij en groen uitzicht. De woning is gelegen op 206 m2 eigen grond en de diepe achtertuin (op het oosten) heeft gezien de grootte altijd zon. Deze fijne woning is gelegen in het zeer gewilde Oudorp nabij scholen, buurtwinkels en op korte fietsafstand van de binnenstad van Alkmaar. Begane grond Entree, ruime hal met meterkast. Inpandig te bereiken (fietsen)berging met aparte deur naar buiten. Toiletruimte. Leuke living met open haard. Apart eetgedeelte en open keuken. De keuken staat thans in een hoekopstelling. Door de breedte van de woning is een nieuwe keuken met kookeiland ook mogelijk. Buitendeur naar de diepe achtertuin. Gezien de diepte van de tuin behoort een uitbouw van het huis tot de mogelijkheden. Tuin De achtertuin heeft mooi volwassen groen en biedt een vrij uitzicht en veel privacy. Twee terrassen. Vaste tuinkast. Eerste verdieping Overloop. Drie royale slaapkamers (ca. 16m2, 10m2 en 9 m2) waarvan een met toegang tot een klein balkon. Gemoderniseerde badkamer (begin 2019) welke is v.v. een inloopdouche met zitbank en regendouche, 2e toilet en een wastafelmeubel. In de badkamer is thans de aansluiting voor de wasmachine. Deze zou echter naar zolder kunnen worden verplaatst. Tweede verdieping Via een vaste trap bereiken we de 2e verdieping met een grote zolderkamer (ca. 20m2) met dakkapel. Op de overloop is er tevens nog een bergruimte en een aparte ruimte met de cv- opstelling. Vanuit hier ook nog toegang tot een kleine vliering. Bijzonderheden Bouwjaar: 1973. Woonoppervlakte ca. 139 m2. Inpandige berging van ca. 7m2. Perceelopp. 206m2. -Grotendeels v.v. isolatieglas -De rabatdelen zijn reeds vervangen in kunststof. -Vier royale slaapkamers. -De badkamer is 2 jaar geleden gemoderniseerd. -Mooie, diepe achtertuin, gelegen op het oosten, met 2 terrassen. Tuin biedt mogelijkheid tot een uitbouw. -Mooie ligging in Oudorp nabij vele voorzieningen zoals basisscholen, buurtwinkels en binnenstad van Alkmaar. Aanvaarding: kan spoedig Lees meer

Bouwjaar:
1973
Wonen:
139 m2
Inhoud:
509 m3
Kamers:
5

Wat een ruimte biedt dit huis! Forse MIDDENWONING met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een vrij en groen uitzicht. De woning is gelegen op 206 m2 eigen grond en de diepe achtertuin (op het oosten) heeft gezien de grootte altijd zon.
Deze fijne woning is gelegen in het zeer gewilde Oudorp nabij scholen, buurtwinkels en op korte fietsafstand van de binnenstad van Alkmaar.

Begane grond
Entree, ruime hal met meterkast. Inpandig te bereiken (fietsen)berging met aparte deur naar buiten. Toiletruimte. Leuke living met open haard. Apart eetgedeelte en open keuken. De keuken staat thans in een hoekopstelling. Door de breedte van de woning is een nieuwe keuken met kookeiland ook mogelijk. Buitendeur naar de diepe achtertuin. Gezien de diepte van de tuin behoort een uitbouw van het huis tot de mogelijkheden.

Tuin
De achtertuin heeft mooi volwassen groen en biedt een vrij uitzicht en veel privacy. Twee terrassen. Vaste tuinkast.

Eerste verdieping
Overloop. Drie royale slaapkamers (ca. 16m2, 10m2 en 9 m2) waarvan een met toegang tot een klein balkon. Gemoderniseerde badkamer (begin 2019) welke is v.v. een inloopdouche met zitbank en regendouche, 2e toilet en een wastafelmeubel. In de badkamer is thans de aansluiting voor de wasmachine. Deze zou echter naar zolder kunnen worden verplaatst.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereiken we de 2e verdieping met een grote zolderkamer (ca. 20m2) met dakkapel. Op de overloop is er tevens nog een bergruimte en een aparte ruimte met de cv- opstelling. Vanuit hier ook nog toegang tot een kleine vliering.

Bijzonderheden
Bouwjaar: 1973. Woonoppervlakte ca. 139 m2. Inpandige berging van ca. 7m2. Perceelopp. 206m2.
-Grotendeels v.v. isolatieglas
-De rabatdelen zijn reeds vervangen in kunststof.
-Vier royale slaapkamers.
-De badkamer is 2 jaar geleden gemoderniseerd.
-Mooie, diepe achtertuin, gelegen op het oosten, met 2 terrassen. Tuin biedt mogelijkheid tot een uitbouw.
-Mooie ligging in Oudorp nabij vele voorzieningen zoals basisscholen, buurtwinkels en binnenstad van Alkmaar.

Aanvaarding: kan spoedig