Schoorl
Koningsweg 1

Aan de rand van de duinen van Schoorl en nabij uitgestrekt weidegebied is gelegen dit VRIJSTAANDE WOONHUIS met vrijstaande GARAGE op 710 m² eigen grond. Dit woonhuis gebouwd in Brabantse stijl is redelijk tot goed onderhouden, echter dient op bepaalde punten wel gemoderniseerd te worden. De ligging is erg leuk in een rustig straatje, op korte loopafstand van het Catrijper klimduin en de polder. De diepe achtertuin is ook erg gunstig gelegen op het Zuiden. De woning heeft een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, dichte keuken en een bijkeuken. Op de verdieping thans 3 slaapkamers, ruime badkamer en een bergzolder. Naast de woning is een brede oprit gelegen geschikt voor meerdere auto’s. Ruime stenen GARAGE welke is v.v. elektra, water en een elektrische deur en een extra deur die uitkomt in de achtertuin. De grote zonnige tuin ligt rondom de woning, diepe achtertuin op het Zuiden. De woning is gelegen tussen de dorpskernen van Schoorl en Groet. In de directe omgeving is dorpscentrum De Blinkerd gelegen. Begane grond Entree, hal v.v. originele plavuizen en toegang tot de woonkamer en de kelder (ca. 2,0m x 1,95m). Bijkeuken met opstelling van de CV-combiketel (Remeha, Calenta bj: 2011), meterkast en toiletruimte. De dichte keuken met originele plavuizen vloer en een vaste kast is v.v. een eenvoudige keukenopstelling. De (doorzon) woonkamer is v.v. openslaande tuindeuren en een rookkanaal voor evt. een gashaard. De benedenverdieping is deels v.v. een betonnen vloer, de woonkamervloer is van hout. Eerste verdieping Overloop, 3 prima slaapkamers, kleine wasruimte (voormalige douchecel)met aansluiting voor wasmachine en een badkamer. De badkamer is vernieuwd begin jaren 90 en is v.v. een ligbad, aparte douche, 2e toilet, wastafel en een vaste kast. Tweede verdieping Bergzolder, welke deels bevloerd is en bereikbaar via een losse trap. Bijzonderheden: -Bouwjaar: 1957. Perceelopp.: 710m². Inhoud: ca. 310m³, woonoppervlakte: ca. 93m². -Brede oprit en stenen garage (ca. 7 x 3,45 m) met elektrische roldeur en wateraansluiting. -Onder architectuur gebouwde woning, zgn. ‘Brabants huis’. -Fraaie tuin rondom de woning met vrij zicht op het Zuiden gelegen. -Bushalte op korte loopafstand (halfuurdienst) gaat naar NS Alkmaar(20 minuten). -Op korte afstand gelegen van het duin- en poldergebied. Aanvaarding : in overleg Lees meer

Bouwjaar:
1957
Wonen:
93 m2
Inhoud:
310 m3
Kamers:
5

Aan de rand van de duinen van Schoorl en nabij uitgestrekt weidegebied is gelegen dit VRIJSTAANDE WOONHUIS met vrijstaande GARAGE op 710 m² eigen grond. Dit woonhuis gebouwd in Brabantse stijl is redelijk tot goed onderhouden, echter dient op bepaalde punten wel gemoderniseerd te worden. De ligging is erg leuk in een rustig straatje, op korte loopafstand van het Catrijper klimduin en de polder. De diepe achtertuin is ook erg gunstig gelegen op het Zuiden.

De woning heeft een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, dichte keuken en een bijkeuken. Op de verdieping thans 3 slaapkamers, ruime badkamer en een bergzolder.

Naast de woning is een brede oprit gelegen geschikt voor meerdere auto’s. Ruime stenen GARAGE welke is v.v. elektra, water en een elektrische deur en een extra deur die uitkomt in de achtertuin. De grote zonnige tuin ligt rondom de woning, diepe achtertuin op het Zuiden. De woning is gelegen tussen de dorpskernen van Schoorl en Groet. In de directe omgeving is dorpscentrum De Blinkerd gelegen.

Begane grond
Entree, hal v.v. originele plavuizen en toegang tot de woonkamer en de kelder (ca. 2,0m x 1,95m). Bijkeuken met opstelling van de CV-combiketel (Remeha, Calenta bj: 2011), meterkast en toiletruimte. De dichte keuken met originele plavuizen vloer en een vaste kast is v.v. een eenvoudige keukenopstelling. De (doorzon) woonkamer is v.v. openslaande tuindeuren en een rookkanaal voor evt. een gashaard. De benedenverdieping is deels v.v. een betonnen vloer, de woonkamervloer is van hout.

Eerste verdieping
Overloop, 3 prima slaapkamers, kleine wasruimte (voormalige douchecel)met aansluiting voor wasmachine en een badkamer. De badkamer is vernieuwd begin jaren 90 en is v.v. een ligbad, aparte douche, 2e toilet, wastafel en een vaste kast.

Tweede verdieping
Bergzolder, welke deels bevloerd is en bereikbaar via een losse trap.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar: 1957. Perceelopp.: 710m². Inhoud: ca. 310m³, woonoppervlakte: ca. 93m².
-Brede oprit en stenen garage (ca. 7 x 3,45 m) met elektrische roldeur en wateraansluiting.
-Onder architectuur gebouwde woning, zgn. ‘Brabants huis’.
-Fraaie tuin rondom de woning met vrij zicht op het Zuiden gelegen.
-Bushalte op korte loopafstand (halfuurdienst) gaat naar NS Alkmaar(20 minuten).
-Op korte afstand gelegen van het duin- en poldergebied.

Aanvaarding : in overleg