Sint Pancras
Bovenweg 117

Wilt u graag VRIJSTAAND wonen en een GARAGE? Dit karakteristieke VRIJSTAANDE WOONHUIS MET GARAGE is gelegen midden in het dorp Sint Pancras. Het woonhuis is in ’79 aan de achterzijde flink vergroot met een keuken en bijkeuken, op de verdieping met een extra slaapkamer en er is een vrijstaande stenen garage bijgebouwd. Naast de woning ligt een flinke oprit voor meerdere auto’s. Achter de woning ligt een besloten tuin op het oosten. De woning ligt heel centraal in de dorpskern van Sint Pancras en op slechts op 10 minuten fietsafstand van het station Alkmaar-Noord. Diverse (basis)scholen en winkels zijn in de directe omgeving van de woning gelegen. Begane grond: Entree, hal met meterkast en toiletruimte welke is v.v. een verhoogd toilet. Woonkamer met open haard en doorgang naar aangebouwde keuken. De eenvoudige keuken in rechte opstelling is geplaatst in de aanbouw van de woning en heeft enkele inbouwapparatuur zoals een afzuigkap en gasfornuis met oven. Via de keuken is de ruime bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken is er een vaste bergkast, wasmachine-aansluiting en de opstelling van de CV-combiketel (2010). Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin met een terras. Stenen garage (ca. 3,5 x 6,5m) met verwarming en elektra, grote bergvliering en klepdeur. Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 grotere slaapkamers aan de voor- en achterzijde en 1 kleinere slaapkamer met een dakkapel. Badkamer met dakkapel welke is v.v. een ligbad, douche, 2e toilet en een wastafel. Bijzonderheden: -Bouwjaar: Oorspronkelijk 1928, verbouwd in 1979, Inhoud ca: 290m³, woonoppervlakte: ca. 112m², perceel: 264m². -Lange oprit langs de woning, stenen garage met elektra en verwarming. -Begane grond bestaande deels uit houten vloer, deels uit betonnen vloer (uitbouw). -Thans 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. -Besloten achtertuin op het oosten. -Leuke ligging in de dorpskern van Sint Pancras. Aanvaarding: In overleg Lees meer

Bouwjaar:
1928
Wonen:
112 m2
Inhoud:
290 m3
Kamers:
4

Wilt u graag VRIJSTAAND wonen en een GARAGE? Dit karakteristieke VRIJSTAANDE WOONHUIS MET GARAGE is gelegen midden in het dorp Sint Pancras. Het woonhuis is in ’79 aan de achterzijde flink vergroot met een keuken en bijkeuken, op de verdieping met een extra slaapkamer en er is een vrijstaande stenen garage bijgebouwd. Naast de woning ligt een flinke oprit voor meerdere auto’s. Achter de woning ligt een besloten tuin op het oosten. De woning ligt heel centraal in de dorpskern van Sint Pancras en op slechts op 10 minuten fietsafstand van het station Alkmaar-Noord. Diverse (basis)scholen en winkels zijn in de directe omgeving van de woning gelegen.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toiletruimte welke is v.v. een verhoogd toilet. Woonkamer met open haard en doorgang naar aangebouwde keuken. De eenvoudige keuken in rechte opstelling is geplaatst in de aanbouw van de woning en heeft enkele inbouwapparatuur zoals een afzuigkap en gasfornuis met oven. Via de keuken is de ruime bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken is er een vaste bergkast, wasmachine-aansluiting en de opstelling van de CV-combiketel (2010). Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin met een terras.

Stenen garage (ca. 3,5 x 6,5m) met verwarming en elektra, grote bergvliering en klepdeur.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 grotere slaapkamers aan de voor- en achterzijde en 1 kleinere slaapkamer met een dakkapel. Badkamer met dakkapel welke is v.v. een ligbad, douche, 2e toilet en een wastafel.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar: Oorspronkelijk 1928, verbouwd in 1979, Inhoud ca: 290m³, woonoppervlakte: ca. 112m², perceel: 264m².
-Lange oprit langs de woning, stenen garage met elektra en verwarming.
-Begane grond bestaande deels uit houten vloer, deels uit betonnen vloer (uitbouw).
-Thans 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.
-Besloten achtertuin op het oosten.
-Leuke ligging in de dorpskern van Sint Pancras.

Aanvaarding: In overleg